Sport22. marts 2024 (opd. 22. marts 2024)

Over 30.000 billetter solgt til Peter Schmeichels jubilæum

Værdsætter den stærke opbakning til Danmarks fodboldlandshold i Parken, hvor over 30.000 fans er klar til at fejre hans 100. landskamp mod Schweiz
- Vi er taknemmelige, specielt dem af os der har oplevet, dengang der var lukket på de øverste rækker. Når vi kan få over 30.000 tilskuere, så er vi taknemmelige for det, siger Kasper Schmeichel.
- Vi er taknemmelige, specielt dem af os der har oplevet, dengang der var lukket på de øverste rækker. Når vi kan få over 30.000 tilskuere, så er vi taknemmelige for det, siger Kasper Schmeichel.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Landsholdsmålmand Kasper Schmeichel er taknemmelig for den opbakning, det danske fodboldlandshold får til hjemmekampene i Parken.

For selv om der efter 13 udsolgte hjemmekampe i træk stadig er billetter til salg til lørdagens testkamp mod Schweiz, er der langt flere tilskuere, end da Schmeichel indledte sin landsholdskarriere.

Fredag eftermiddag oplyser Dansk Boldspil-Union (DBU) til Ritzau, at der er solgt cirka 30.300 billetter til mødet med Schweiz. Der er plads til cirka 36.000.

- Over 30.000 solgte billetter til en testkamp er stadig meget, meget fint. Lad os se, om der ikke kommer endnu flere. Vi nyder altid den opbakning, der er.

- Vi er taknemmelige, specielt dem af os der har oplevet, dengang der var lukket på de øverste rækker. Når vi kan få over 30.000 tilskuere, så er vi taknemmelige for det, siger Kasper Schmeichel, der lørdag spiller sin landskamp nummer 100.

11.479 personer havde gjort sig den umage at møde op, da Schmeichel i 2013 spillede sin første hjemmekamp i Parken. Der stod endda VM-kvalifikationspoint på spil, men landsholdets popularitet var nær et lavpunkt.

- Der er sket rigtig meget på de 11 år, når vi nu kan have udsolgt til testkampe. Da vi havde 11.500 tilskuere til hjemmekampe, skulle vi kigge indad og finde ud af, hvordan vi kunne overføre følelsen og stoltheden af at spille for landsholdet til fansene. Det er gået over alle forhåbninger og forventninger.

- Vi, som var med dengang, ved, at vi ikke må tage støtten for givet, og det skal vi have de unge spillere til at forstå. Det sker ikke af sig selv, at folk bruger tid og penge på at støtte os, siger Schmeichel.

På tirsdag skal Danmark møde Færøerne på Brøndby Stadion. Fredag er der solgt 16.000 billetter, hvilket svarer til cirka 60 procent af kapaciteten.

Sponsoreret indhold