Sport4. februar 2024

Opkast: Syge spillere hæmmer OB-træningslejr

Seks spillere døjer med sygdom på OB's træningslejr, og flere af dem kaster op. Gokartløb er aflyst
Stjerneskuddet Tobias Slotsager ligger syg på sit hotelværelse i Sotogrande. (Arkivfoto).  
Stjerneskuddet Tobias Slotsager ligger syg på sit hotelværelse i Sotogrande. (Arkivfoto).
 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Superligaklubben OB har gang i en vanskelig sæson, og end ikke en træningslejr kan foregå problemfrit for det fynske fodboldflagskib.

Søndag er seks spillere vågnet med sygdom i kroppen, heriblandt stortalentet Tobias Slotsager og lynhurtige Charly Nouck Hornemann.

Det skriver Fyens Stiftstidende, der er rejst med superligaklubben til træningslejren i Sotogrande i det sydlige Spanien.

Også klubbens fysiske træner, Peter Krustrup, er ramt af sygdommen. Alle syge er blevet på deres værelser, mens den amputerede trup søndag var til træning.

For at undgå yderligere spredning er en social aktivitet blevet aflyst. Spillerne skal ikke som planlagt kæmpe om at være hurtigst på gokartbanen søndag eftermiddag.

- Det er noget, vi ikke kan kontrollere. Vi kan forsøge at isolere spillerne på deres værelser, og vi har altså aflyst det sociale arrangement, og det er ærgerligt.

- Flere af spillerne ligger hjemme på hotellet og kaster op, siger OB-træner Søren Krogh til Fyens Stiftstidende efter søndagens træning.

OB overvintrer som nummer ni i Superligaen med tre point til nedrykningsstregen. Undervejs i efteråret kostede de magre resultater Andreas Alm jobbet som cheftræner.

OB åbner forårssæsonen i Superligaen på udebane mod Viborg FF fredag 16. februar.

Sponsoreret indhold