Sport30. oktober 2023

Oliver Sonne om "pivfræk" moster: - Jeg har hørt det meste

Superliga-profilen har gennem tiden måtte lægge ører til lidt af hvert, når snakken er faldet på hans kendte moster
 Oliver Sonne i den røde Silkeborg-trøje.
Oliver Sonne i den røde Silkeborg-trøje.
 Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Den er god nok: Her er Helena Christensens kendte nevø

22-årige Oliver Sonne er ikke kun kendt for sit store fodboldtalent, der for nyligt sikrede ham en plads i Perus landsholdstrup.

Allerede i 2017, var en 16-årig Sonne godt i gang med en international modelkarriere. Han optrådte blandt andet i Vogue og gik catwalk for Calvin Klein i New York - og så er han nevø til den ikoniske supermodel Helena Christensen.

Pivfræk moster

Og særligt den relation, har gennem tiden bragt en hel del kommentarer og drillerier med sig, fortæller Silkeborg-backen:

- Jeg har da haft nogle lærere, der var på hendes alder, der syntes, hun var pivfræk. Det kan jeg godt sidde og sige, lyder det med et stort grin fra Oliver Sonne til Ekstra Bladet.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-10-30/20230313-125358-l-1920x1334we.jpg
Moster Helena har givet sine gode modelgener videre til nevøen.
 Foto: Danny Moloshok/Ritzau Scanpix

Sonne fortæller, at for ham, så er Helena Christensen jo "bare moster", så han tager drillerierne - blandt andet dem i omklædningsrummet - med oprejst pande:

- Det er sjov og spas. Når man kommer ind i sådan en branche her, hvor der er en vis jargon, så er det også noget, spillerne godt kan lide at drille med. Jeg tror, jeg har hørt det meste, siger højrebacken.

Tæt på landsholdsdebut

Oliver Sonne er født og opvokset i Danmark og har tilbragt hele sin karriere i dansk fodbold, men det er ikke kun dansk blod, der flyder i hans årer. Silkeborg-spilleren er kvart peruvianer, da hans mormor er fra Peru.

I oktober deltog han derfor i sin første samling med det peruvianske landshold, men fik ikke debut mod hverken Chile eller Argentina.

I interviewet med Vogue i 2017, fortalte en ung Oliver Sonne, at han drømte om: "At være model og spille professionel fodbold, eller være kok og have restauranter over hele verden".

Indtil videre kan han i hvert fald tjekke to ting af på den liste.

Sponsoreret indhold