Sport23. marts 2023

Officielt: Thomas Thomasberg er FC Midtjyllands nye cheftræner

Thomas Thomasberg bliver cheftræner i FC Midtjylland. Han skifter fra et job som træner i Randers FC og får en treårig kontrakt, oplyser FCM på sin hjemmeside
Thomas Thomasberg er den nye cheftræner i FC Midtjylland. 
Thomas Thomasberg er den nye cheftræner i FC Midtjylland.
 Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland har fundet sin nye cheftræner. Det bliver Thomas Thomasberg, der skal lede FCM fremover. Han skifter fra et job som træner i Randers FC.

Thomasberg får en treårig kontrakt, som løber frem til sommeren 2026. Det oplyser FCM på sin hjemmeside.

- Jeg har ikke været et sekund i tvivl om, at den her mulighed skulle forfølges. FC Midtjylland ligger mig rigtig nært i og med, jeg både har været spiller og træner i klubben, siger Thomasberg til klubbens hjemmeside.

Han har set, at resultaterne har haltet i FCM, som ikke opnåede en placering i top-6 i Superligaen.

- Resultaterne er desværre ikke gået som ventet, og det er selvfølgelig det allerførste, jeg skal rette op på.

- FC Midtjylland er en klub, som skal kæmpe med om titler, og vi skal have holdet tilbage på rette spor. Nu skal der naturligvis finjusteres nogle ting, men fodboldholdet er stadig rigtig godt, siger Thomasberg.

FCM-sportschef Svend Graversen ser frem til at få Thomasberg som træner i de kommende år.

- Thomas har et indgående kendskab til klubben - både qua sine ti år i FC Midtjylland og som træner for andre superligahold. Han har været ude at dygtiggøre sig og virkelig bevist sig selv.

- Thomas' måde at se og praktisere fodbold på, tror vi på i FCM. Han står for offensive dyder og en powerfuld spillestil, siger Svend Graversen.

Sponsoreret indhold