Sport19. marts 2024 (opd. 19. marts 2024)

Officielt: Marcus Ingvartsen og Jeppe Tverskov forlader FC Nordsjælland

FC Nordsjælland oplyser på sin hjemmeside, at Marcus Ingvartsen og Jeppe Tverskov til nytår skifter til San Diego FC i den bedste nordamerikanske liga
Marcus Ingvartsen og Jeppe Tverskov forlader FC Nordsjælland til nytår. Begge skifter til San Diego FC.
Marcus Ingvartsen og Jeppe Tverskov forlader FC Nordsjælland til nytår. Begge skifter til San Diego FC.
 Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Marcus Ingvartsen og Jeppe Tverskovs tid i superligaklubben FC Nordsjælland lakker mod enden.

Fra nytår skifter de to profiler nemlig Farum ud med Californien og fortsætter karrieren i San Diego FC, der i 2025 træder ind i den bedste nordamerikanske liga, MLS.

Det skriver FC Nordsjælland på sin hjemmeside. San Diego FC er ligesom FCN del af Right to Dream-samarbejdet.

- Det bliver et spændende eventyr, og det er selvfølgelig også noget, jeg glæder mig til, når den tid kommer, siger Jeppe Tverskov.

Den 31-årige midtbanespiller kom til FC Nordsjælland sidste sommer efter syv år i OB og har været på banen i samtlige 22 superligakampe i denne sæson.

- Jeg har spillet rigtig mange år i Superligaen, og jeg synes stadig, at det er fedt at træde ind på de danske stadioner, men jeg tror også, at det bliver sjovt at opleve andre dele af fodboldverdenen, siger Jeppe Tverskov.

Marcus Ingvartsen vendte før denne sæson tilbage til FCN, hvor han i sin tid indledte seniorkarrieren.

Efter at være blevet superligatopscorer i 2017 fortsatte han karrieren i udlandet, hvor han spillede for Genk i Belgien og de to tyske klubber Union Berlin og Mainz.

Ved hjemkomsten i sommer slog han fast, at målet var at komme udenlands igen.

- Det er rart at have fået fremtiden på plads, og så er det ellers bare fuld fokus på det, der sker her i FC Nordsjælland. Vi er i gang med en spændende sæson, hvor vi stadig har sjove ting at spille for, siger Marcus Ingvartsen.

Ifølge Flemming Pedersen, der er teknisk direktør i Right to Dream, er det planen, at duoen både skal bidrage til opbygningen af MLS-holdet og et fodboldakademi i San Diego.

Sponsoreret indhold