Sport26. januar 2023

Officielt: Geordie Shore-stjerne skal bokse mod legenden Floyd Mayweather

Den populære reality-stjerne har valgt at gå en helt ny vej inden for kampsport - Nu skal han møde en af de største nogensinde
Geordie Shore-stjernen Aaron Chalmers er startet på en ny karriere som bokser. Nu skal han møde inden ringere end Floyd Mayweather. 
Geordie Shore-stjernen Aaron Chalmers er startet på en ny karriere som bokser. Nu skal han møde inden ringere end Floyd Mayweather.
 Foto: Isabel Infantes/PA Images/Ritzau Scanpix

Da Aaron Chalmers festede og skejede ud i det populære reality-show Geordie Shore tilbage i 2014, var det nok de færreste der havde forstillet sig, at han ni år senere skulle bokse mod en af historiens største boksere.

Ikke desto mindre er dette nu officielt.

Reality-stjernen skal bokse mod ingen ringere end Floyd Mayweather d. 25 februar i O2 Arena i London.

Floyd Mayweather skulle oprindeligt have bokset mod Liam Harrison, men da blev nødsaget til at trække sig grundet en skade, så sprang den tidligere Geordie Shore-stjerne til.

Aaron Chalmers er ellers ganske ny i en boksering. Han har kun bokset en enkelt professionel kamp før. Det var i juni sidste år mod Alexander Zeledon. En kamp, han vandt på point.

Det er til gengæld ikke helt nyt for karismatiske Chalmers at gøre sig i kampsport. Allerede tilbage i 2017, imens han stadig var med i Geordie Shore, startede han med at dyrke MMA på professionelt niveau. En sport, hvor han har kæmpet syv gange og vundet fem af dem.

Nu får han så muligheden for at bevise sig i en boksering mod en af de største boksere nogensinde.

Floyd Mayweather er godt nok fyldt 45 år, men hans meritter er yderst skræmmende. Han har vores i kamp 50 gange og har forladt ringen lige så mange gange som sejrherre. Han er aldrig blevet slået.

Hans seneste professionelle boksekamp var i 2017 mod Conor McGregor. Siden da har han flere gange deltaget i opvisningskampe. Heller ikke her er han trådt ud af ringen som taber.

Stor reality-karriere

Aaron Chalmers dukkede for første gang op i Geordie Shore i 2014 til den 8. sæson af det populære program. Han fortsatte med at være en del af det britiske show til og med sæson 16, der ramte sendefladen i 2018.

Siden deltog han i den britiske udgave af det ligeledes succesfulde program Ex on the Beach.

Han har derudover været gæstevært på MTV's Just Tattoo of Us og deltaget i Geordie Shore Spin Off-serien Geordie Shore OGs.

Siden 2018 har han dog lagt størstedelen af sit fokus på kampsport.

Sponsoreret indhold