Sport18. december 2023

Officielt: FCK møder Manchester City i Champions League

Københavnerne kender nu deres modstander i Champions League knockout-fasen til foråret - og den bliver svær
Uanset hvilket navn, der blev trukket op af bowlen, ville modstanderen være en kæmpe mundfuld for nordens bedste mandskab. 
Uanset hvilket navn, der blev trukket op af bowlen, ville modstanderen være en kæmpe mundfuld for nordens bedste mandskab.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

FC København kom på imponerende vis videre fra et hårdt, hårdt Champions League-gruppespil, hvor de undervejs var i kamp mod Bayern München, Galatasaray og Manchester United.

Da FCK sluttede som nummer to i gruppe A, skal de møde en gruppevinder i 1/8-finalen. De kunne ikke trække Bayern München, da københavnerne som bekendt spillede i den indledende gruppe med tyskerne.

Mandag klokken 12.00 blev der så trukket lod til Champions Leagues første knockoutrunde i foråret. Her stod den tidligere Chelsea-kaptajn, John Terry, for at fiske kugler op af bowlen. Og her blev FCK altså parret med giganterne og sidste års vindere, Manchester City.

Rasmus Falk fortalte i Viaplay-studiet inden lodtrækningen, at han helst ville undgå at møde turneringens engelske hold - det ønske blev altså ikke opfyldt.

FC København tabte sidste år 5-0 på udebane og spillede 0-0 hjemme i Parken mod de blå fra Manchester.

Sponsoreret indhold