Sport29. januar 2024 (opd. 29. januar 2024)

Officielt: David Nielsen er færdig som træner i græske Kifisia FC

Den karismatiske træner er fortid i den græske klub
David Nielsen er færdig som træner i sin græske klub. 
David Nielsen er færdig som træner i sin græske klub.
 Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Lidt mere end halvanden måneds ansættelse. Det var, hvad det kunne blive til for David Nielsen i den græske klub Kifisia FC.

Mandag bekræfter den danske fodboldtræner til TV 2 Sport, at han er blevet enig med klubben om at stoppe med øjeblikkelig virkning.

- Vi ligger sidst i ligaen, og der er ikke ret meget tid tilbage af transfervinduet. Hvis man skal lave skift, så er det nu. Det var vi enige om. Så det var med supergod stemning, og det har været fantastisk for mig at få den her mulighed, siger David Nielsen til TV 2 Sport.

Nyheden om Nielsens ansættelse kom 8. december, og otte dage senere fik han en perfekt debut, da holdet sejrede med 4-2 over Giannina.

Det skulle dog også blive Nielsens sidste sejr med klubben. I de følgende seks ligakampe er det blot blevet til et enkelt point, og holdet ligger sidst i den bedste græske liga. Desuden har holdet tabt i pokalturneringen.

Nielsen fortryder dog ikke, at han tog jobbet.

- Jeg overtog et hold, der ikke havde vundet i ti kampe. Det er meget, meget simpelt. Vi kunne sagtens have fået noget mere med, men det har vi desværre ikke fået. Jeg fortryder ikke et sekund, at jeg sagde ja til det job.

Den 47-årige Nielsen har tidligere været træner for Lyngby og AGF i Superligaen.

Før det var han træner i norske Strømsgodset.

Han stoppede i AGF i foråret 2022, så han havde været uden trænerjob i halvandet år, da græske Kifisia FC meldte sig på banen.


Sponsoreret indhold