Sport10. marts 2024 (opd. 10. marts 2024)

Odense overvælder Ringkøbing i sikker håndboldsejr

Odense Håndbold cementerer deres tredjeplads i kvindernes håndboldliga med en overbevisende 38-22 sejr over Ringkøbing. Landsholdskeeper Althea Reinhardt og fløjspiller Bo van Wetering brillerede i kampen, der viser holdets styrke før slutspillet

Odense Håndbold spiller for tiden tredjeviolin efter Esbjerg og Ikast i kvindernes håndboldliga, men den position er til gengæld meget sikker.

Det understregede holdet endnu en gang søndag, hvor Ringkøbing, der ligger nummer ti, fik store tæv.

38-22 vandt Ole Gustav Gjekstads mandskab i egen hule.

Landsholdskeeper Althea Reinhardt tog pippet fra gæsterne og holdt dem på 8 mål i første halvleg, hvor offensiven også boltrede sig med hele 23 mål.

Efter pausen slap Odense speederen en smule, men den indskiftede målvogter Freja Hammer sørgede til gengæld for, at Ringkøbing stadig havde svært ved at komme på tavlen.

Den hollandske fløjspiller Bo van Wetering blev topscorer med otte mål, mens Mie Højlund lavede fem mål og fem assister.

Men to runder tilbage af grundspillet har Odense på tredjepladsen henholdsvis to og otte point op til Ikast og Esbjerg.

Nummer fire er Nykøbing Falster Håndbold, som søndag slog Aarhus United 28-26 på hjemmebane.

Den sejr sikrede Jakob Larsens tropper fjerdepladsen i grundspillet inden de to resterende runder og dermed ét point til det kommende gruppespil.