Sport20. juni 2023

Nyt i sex-stalkingsag: Domsafsigelse i dag

Influenceren havde sex med Mason Mount og stalkede og truede både ham og holdkammeraterne. I dag får hun sin dom
Modellens adfærd kan få voldsomme konsekvenser for hendes fremtid.
Modellens adfærd kan få voldsomme konsekvenser for hendes fremtid.
 Foto: Ritzau Scanpix

I maj måned udfoldede en opsigstvækkende retssag sig i Storbritanien, hvor influencer og Instagram-model Orla Melissa Sloan eller "Devil Baby", som hun kalder sig selv, var på anklagebænken.

Her erkendte hun sig skyldig i at have stalket Premier League-stjernerne Mason Mount, Ben Chilwell og Billy Gilmour. En uhyggelig sag, hvor spillerne bl.a. fortalte, at de ikke kunne sove om natten og frygtede for deres families sikkerhed. Det kan du læse mere om her.

Og selvom den unge kvinde ser ganske harmløs ud, er hun altså tilsyneladende alt andet.

Det var som bekendt ikke petitesser, den unge, blonde kvinde skulle stå til ansvar for. Hun indrømmede både et tilfælde af chikane, et tilfælde af stalking og et tilfælde af stalking, der involverede frygt for vold, alvorlig uro eller nød. Sidstnævnte anklage har en maksimal straf på ti års fængsel.

I eftermiddag, godt en måned efter seneste retsmøde, er der domsafsigelse ved Westminster Magistrates' Court.

Sloan mødte spillerne i 2021, da hun var blevet inviteret til en fest i Ben Chilwells hus, efter at have chattet med ham over Instagram.

Hun havde efterfølgende sex med Mason Mount én gang, efter at have mødt ham til festen, og parret havde sporadisk kontakt i omkring seks måneder efter, indtil Mount afbrød tingene.

Men Sloan begyndte derefter at sende en række truende beskeder til ham. Hun ændrede også sit nummer 21 gange, da fodboldspilleren blev ved med at blokere hende.

Sponsoreret indhold