Sport9. juni 2023

Ny flot sejr trods problemer: Anders Antonsen er i semifinalen

Den danske badmintonstjerne spillede sig fredag videre til semifinalen ved Singapore Open
Anders Antonsen var i problemer mod Lee Chia Hao, men kæmpede sig videre til semifinalen ved Singapore Open. 
Anders Antonsen var i problemer mod Lee Chia Hao, men kæmpede sig videre til semifinalen ved Singapore Open.
 Foto: Ritzau Scanpix

Anders Antonsen fik en regulær møgstart på sin kvartfinale mod Taiwans Lee Chia Hao ved Singapore Open, men danskeren kom flot igen.

Med en mentalt flot sejr i tre sæt på 12-21, 21-13, 21-11 er han klar til semifinale lørdag mod japaneren Kodai Naraoka, der er seedet som nummer tre i turneringen.

Lee Chia Hao er verdens nummer 42, men har spillet sit livs badminton i Super 750-turneringen, og han voldte den tidligere verdenstoer Antonsen store problemer fra start.

Danskeren, der i dag er nede som nummer 22 i verden efter et par sløje år, kom slet ikke i gang i første sæt. Vindforholdene så ud til at volde Antonsen store problemer, og det ramte hans spil meget.

Fra 5-2 accelererede Lee Chia Hao foran 13-2, og derfra var der ingen vej tilbage i sættet for 26-årige Antonsen.

Selv om danskeren vandt flest point fra det punkt, endte det med taiwansk sætsejr på 21-12.

Det var svært at spille på begge banehalvdele på grund af vinden, men sværest var det på den side, Lee Chia Hao nu skulle over på.

Selv om det forblev en rodet og fejlpræget kamp, fandt Antonsen en smule mere sikkerhed i spillet. Og det vendte kampbilledet fuldstændig på hovedet.

Antonsen stak ikke så hurtigt af på scoretavlen, som modstanderen gjorde i første sæt, men sætcifrene var næsten lige så sikre. 21-13 i dansk favør.

Da Lee Chia Hao ikke formåede at slå et hul til Antonsen på scoretavlen, mens han havde den gode banehalvdel i tredje sæt, knækkede han.

Danskeren havde genfundet et stort overskud i sit spil, og fra 11-5-føring ved sidebyttet, buldrede han videre til 12 matchbolde ved 20-8. Han skulle bruge tre, men der var rigeligt at tage af.

Sponsoreret indhold