Sport4. september 2023

Ny dreng i klassen: Nicolai Vallys overvældet og stolt over landsholdsudtagelse

Brøndbys midtbanemotor var et stort smil i landsholdslejren, hvor han i dag kan fejre sin 27-års fødselsdag i fint selskab. Men der var én ting, han ikke ville fortælle
Nicolai Vallys har glædet sig til at blive en del af gruppen i landsholdslejren, fortæller han.
Nicolai Vallys har glædet sig til at blive en del af gruppen i landsholdslejren, fortæller han.
 Foto: Martin Høien

- Det er fantastisk og lidt overvældende. Der er mange mennesker og mange nye indtryk. Jeg er rigtig glad for at være her og meget stolt, fortalte Nicolai Vallys til den fremmødte presse.

Brøndby-spilleren er blevet efterudtaget til det danske herrelandshold, da Brentfords Mikkel Damsgaard er skadet. Men når spørgsmålet falder på Hjulmands snak med ham om udtagelsen, så bliver han anderledes fåmælt.

- Vi snakkede om nogle forskellige ting. Jeg ved ikke helt, hvor meget jeg må udtale mig, siger han med et skævt smil.

Går man lidt forsigtigt til her på første dag?

- Det kan godt være, jeg gør det. Jeg vil helst ikke træde forkert.

Han ville dog gerne dele, at udtagelsen til det danske landshold er en stor drøm, der går i opfyldelse for ham.

- Jeg har altid fulgt landsholdet sammen med min familie. Det er vildt at få lov til at være her, siger han og fortæller, at familien selvfølgelig har fået billetter til kampen.

Vallys har glædet sig til at møde hele landsholdstruppen, men særligt én spiller har gjort indtryk på midtbanespilleren.

- Christian Eriksen er jo helt fantastisk. Ham har jeg set spille i mange år, når jeg har set landsholdet. Så hvis jeg skal nævne én, så er det ham, fortæller han.

Og selvom der ikke er nogen garanti for spilletid til den - måske - kommende debutant, så kan han krydse fingre for, at landstræner Kasper Hjulmand ser hans vej, når Danmark møder San Marino og Finland i EM-kvalifikationen.

Første chance får han torsdag, når landsholdet spiller hjemme i Parken mod San Marino kl. 20.45.

Sponsoreret indhold