Sport30. august 2022

Nu kommer hans Aalborg-debut: Mikkel Hansen er klar før tid

Håndboldstjernen er kommet sig efter sin blodprop før tid
Mikkel Hansen
Mikkel Hansen, 34, er klar til at udskifte tilskuerrækkerne med håndboldbanen.
 Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Mikkel Hansen er klar til at få sin debut for Aalborg Håndbold.

Det oplyser Aalborg i en pressemeddelelse.

Det var ellers forventningen, at den mangeårige landsholdsstjerne først ville være klar i midten af september.

Men nu kan de danske håndboldfans allerede se frem til at nyde Mikkel Hansen i denne weekend.

Når Aalborg tager imod Nordsjælland Håndbold på lørdag, er den danske skarpskytte klar til kamp.

Flere test har vist, at Mikkel Hansens krop har reageret positivt på behandlingen og allerede i den forgangne uge begyndte udtrapningen.

- Jeg er naturligvis rigtig glad for, at behandlingen har båret frugt, og at jeg er blevet klar til at spille førend forventet. Nu glæder jeg mig rigtig meget til at komme i kamp igen samt ikke mindst at få debut på hjemmebane foran vores mange fans, siger han i pressemeddelelsen.

34-årige Mikkel Hansen er vendt hjem til Danmark efter at have tilbragt de seneste ti år i Frankrig hos Paris Saint-Germain. Tidligere i karrieren har han sideløbende med sin glorværdige landsholdskarriere spillet for GOG, FC Barcelona og AG København.

Aalborg-direktør Jan Larsen har store forventninger til den mangeårige landsholdsstjerne.

- At vi i sidste uge fik denne positive besked, var mere end vi havde turde håbe på. Det, at Mikkel er klar til at komme i kamp for os tre-fire uger tidligere end forventet, er fantastisk, ikke bare for os, men for hele HTH Herreligaen og håndboldfans i hele landet.

- Vi håber selvfølgelig også, at vores mange trofaste fans er klar til at komme og støtte Mikkel og holdet allerede lørdag eftermiddag, siger han.

I kampen mod Nordsjælland er nordjyderne dog store favoritter, så selvom Mikkel Hansen er klar, spiller den danske stjerne næppe fuld tid, når han møder sin fødeby.

Sponsoreret indhold