Sport19. december 2023

Nu er den på plads: Jakob Poulsen ny cheftræner i Viborg FF

I Viborg FF har man været glade for vikaren Jakob Poulsen, der nu er klubbens nye cheftræner
Viborgs træner Jakob Poulsen under superligakampen mellem Viborg FF og FC København på Energi Viborg Arena i Viborg lørdag den 25. november 2023. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Jakob Poulsen forfremmes til cheftræner i Viborg FF.
 Foto: Ritzau Scanpix

TV MIDTVEST erfarer, at Viborg FF nu har fundet sin nye cheftræner. Og helt som ventet er det en aftale med 40-årige Jakob Poulsen, der er kommet i hus.

Jakob Poulsen blev midlertidig cheftræner i Viborg FF for godt seks uger siden, da klubben mistede sin daværende cheftræner Jacob Friis til Augsburg i den tyske Bundesliga.

Som midlertidig cheftræner har Jakob Poulsen nået fire kampe i spidsen for de grønne. Det er blevet til to sejre hjemme over Silkeborg IF og F.C. København og to nederlag ude til AGF og FC Midtjylland.

Efter tabet af Jacob Friis indledte Viborg FF en professionel rekrutteringsproces for at sondere markedet for kandidater til det ledige cheftrænerjob. En proces, der nu er afsluttet. Hele vejen igennem har Jakob Poulsen været favorit til jobbet, og der er ifølge TV MIDTVESTs oplysninger kun blevet ført realitetsforhandlinger med netop Jakob Poulsen.

Han har været assistent i Viborg igennem to og et halvt år og har en lang baggrund som spiller i Superligaen og i udlandet. Ligesom han også står noteret for 35 A-landskampe og to mål.

I spillertruppen i Viborg FF nyder Poulsen også stor tillid. Derfor er han et oplagt valg for Viborg FF, der de seneste år har vist, at trænere kan blomstre i det miljø, der er skabt i klubben. De seneste tre cheftrænere er alle blevet headhuntet til nye adresser.

Midt i februar åbner Viborg FF forårssæsonen med en hjemmekamp mod OB.

Sponsoreret indhold