Sport16. juni 2023

Nu bekræfter Tsitsipas forholdet: nyt power par

Rygterne har svirret om tennis-turtelduerne Paula Badosa og Stefanos Tsitsipas - nu bekræfter grækeren endelig romancen
Han har ikke haft så meget held på tennisbanen på det sidste, men privat har han en masse at smile af.
Han har ikke haft så meget held på tennisbanen på det sidste, men privat har han en masse at smile af.
 Foto: Ritzau Scanpix

- Ja, vi er et par. Men ikke bare det. Vi er sjælevenner. Sådan vil jeg definere det. Det er meget sjældent at finde en sjæleven. Og hvis du spørger Paula, vil hun sige præcis det samme.

- Jeg har mødt mange kvinder i mit liv, men jeg kan sige det meget selvsikkert. Jeg har aldrig været så tiltrukket og set så meget skønhed i en kvinde, fortæller Stefanos Tsitsipas til Bild i forbindelse med ATP 250-turneringen i Stuttgart.

Parret har de seneste uger været yderst aktive på div. sociale mediplatforme, hvor de har delt videoer og billeder sammen fra bl.a. Dubai.

Tsitsipas og Badosa har sågar oprettet en fælles profil på Instagram med det opsigtsvækkende handle '@tsitsidosa' - en sammentrækning af den celebre duos efternavne.

Særligt derfor har fans og medier verden over spekuleret i, om de to superstjerner mon var et par.

Nu fortæller Tsitsipas, at selvom han har gjort sig en del tanker om at dele forholdet til Badosa på sociale medier, så er han nået frem til den konklusion, at han simpelthen ikke kan lade være.

I maj kom det frem at Paula Badosa og kæresten Juan Betancourt var gået fra hinanden.
I maj kom det frem at Paula Badosa og kæresten Juan Betancourt var gået fra hinanden.
 Foto: Ritzau Scanpix

- Jeg har aldrig følt, at det var nødvendigt at dele om mig selv på sociale medier, især i forhold. Men det er så meget sjovere, end det føles forkert.

- Jeg vil ikke reklamere for det, men jeg ønsker, at folk føler sig inspirerede, fortæller den forelskede græker ifølge tyske Bild.

Sponsoreret indhold