Sport24. august 2023

Nu bekræfter de: Kevin Magnussen fortsætter hos Haas

Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg fortsætter i Formel 1 hos Haas i 2024
Formula One F1 - Austrian Grand Prix - Red Bull Ring, Spielberg, Austria - June 29, 2023 Haas' Kevin Magnussen ahead of the Grand Prix REUTERS/Leonhard Foeger
Kevin Magnussen fortsætter hos Haas i 2024.
 Foto: Leonhard Foeger/Reuters/Ritzau Scanpix

Haas fortsætter med danske Kevin Magnussen og tyske Nico Hülkenberg som sine kørere i Formel 1 i 2024-sæsonen.

Det oplyser holdet torsdag i en pressemeddelelse.

- Jeg mener, at vi med sikkerhed kan sige, at vi har haft et ekstremt solidt kørerpar i denne sæson i Formel 1, og i sidste ende var der ingen grund til at ændre på det fremover, siger Haas-teamchef Günther Steiner.

Magnussen kørte sin første Formel 1-sæson for Haas i 2017, men det var først fra 2023, at han fik Hülkenberg som teamkammerat.

Den danske racerkører havde fra 2017 til 2020 franske Romain Grosjean som sin teamkammerat. I 2022 kørte Magnussen sammen med Mick Schumacher.

- Kevin er naturligvis en meget velkendt størrelse for os, og jeg er glad for, at han fortsætter i det, der bliver hans syvende sæson hos Haas.

- Med 113 starter alene for vores hold ved vi, hvor hans styrker ligger, og hans viden og erfaring fra vores organisation passer også meget godt sammen med det, lyder det fra Günther Steiner.

Magnussen er glad for at have næste sæson på plads.

- Jeg er selvfølgelig meget glad for at forlænge samarbejdet med Haas igen, indleder danskeren.

- Min tilbagevenden i 2022 var uventet, men fyldt med adskillige højdepunkter, og selv om denne sæson ikke er gået helt, som vi havde håbet, har vi stadig formået at komme i pointene og har vist det potentiale, vi har.

- Min tak går som altid til Gene Haas og Günther Steiner for at give mig muligheden for at blive ved med at køre racerløb i den sport, jeg elsker, siger Magnussen.

I denne sæson har 30-årige Magnussen samlet to point, mens Hülkenberg er noteret for ni.

Der resterer stadig 10 af de 22 grandprixer i 2023.

I næste sæson tæller sæsonen hele 24 grandprixer, hvilket er flere end nogensinde før.

Magnussen debuterede i Formel 1 for McLaren i 2014.

Sponsoreret indhold