Sport22. august 2023

Nina Agdal bliver slutshamet på internettet af Dillon Danis: - Hvis jeg deler dette billede, er deres forlovelse forbi

Den 14. oktober bokser Dillon Danis mod Nina Agdals forlovede Logan Paul. Det psykiske spil har kørt i flere uger og her bruger Dillon Danis danske Nina Agdal til at køre på Logan Paul
Dillon Danis og Logan Paul bokser mod hinanden den 14 oktober. I flere uger har Dillon Danis valgt at trække Nina Agdal ind i kampen for at prøve at få skovlen under Logan Paul.
Dillon Danis og Logan Paul bokser mod hinanden den 14 oktober. I flere uger har Dillon Danis valgt at trække Nina Agdal ind i kampen for at prøve at få skovlen under Logan Paul.
 Foto: Ritzau Scanpix

31-årige Nina Agdal er alt andet end en bokser. Den danske model er dog blevet forlovet med en YouTuber, entertainer, bokser og wrestler, Logan Paul, 28.

Den 14. oktober træder Logan Paul ind i bokseringen igen – denne gang mod Dillon Danis.

Dillon Danis, der i dag fylder 30 år, har valgt at varme op til boksebraget ved at dele billeder af Nina Agdal på det sociale medie X – tidligere kendt som Twitter.

Blandt andet et falsk nøgenbillede af Nina Agdal, som han delte for små to uger siden.

Og på tredje uge fortsætter Dillon Danis med at stikke til Logan Paul ved mere eller mindre slutshame at Nina Agdal for at have været sammen med mange mænd.

I hvert fald har taktikken fra Dillon Danis været, at han deler spandevis af billeder af Agdal sammen med ekskæresterne.

Videoer af Nina Agdal, hvor hun blandt andet fortæller om det mærkeligste sted hun har haft sex, hvordan hun helst vil sove nøgen og i selskab med andre bliver også flittigt delt.

Den danske model har endnu ikke selv kommenteret på Dillon Danis’ opførsel og valget om at involvere Agdal i en boksekamp mellem Logan Paul og Danis.

Logan Paul har da heller ikke selv været flittig til at forsvare sin forlovede på de sociale medier, men ifølge Dillon Danis, har Logan Paul anmeldt ham for chikane på X for at prøve at få ham banned.

I en podcast har Dillon Danis fortalt, at han angiveligt troede, at Nina Agdal var transkønnet. Sidenhen fandt han dog ud af, at hun ikke var det, da han så hendes ekskærester gennem en søgning på internettet.

Danis blev efterfølgende spurgt ind til, om han ikke havde ondt af Agdal i situationen.

Her lød svaret klart "nej", da Jake Paul, Logan Pauls bror, kørte psykisk på Dillon Danis og hans ekskæreste, da Jake og Dillon tidligere skulle have bokset mod hinanden.

Mange influencere har meldt sig på banen for enten at være med eller imod Dillon Danis.

Og imens mange er overraskede over, hvor meget ”ammunition” Danis har på Nina Agdal, har Dillon Danis alligevel valgt, at der er nogle ting som han ikke kan dele i den psykiske kamp.

For på X skriver han nu, at han ”har det mest sindssyge billede af Nina der nogensinde har eksisteret”, men at han ikke kan dele det, da boksekampen derfor vil blive aflyst.

- Hvis jeg nogensinde delte billedet, ville det aflyse kampen, hans forlovelse og jeg ville endda muligvis ende i fængsel, skriver Dillon Danis.

Pressekonferencen forud for kampen finder sted i dag den 22. august. Her må det næsten forventes, at dramaet mellem Logan Paul og Dillon Danis bliver udfoldet yderligere.

Sponsoreret indhold