Sport13. maj 2024

Niklas Landin stadig ude med øjenskade

En ny undersøgelse viser, at Niklas Landins øjenskade ikke er helet i tilstrækkelig grad før torsdagens kamp
Landsholdskeeperen Niklas Landin har problemer med nethinden i sit højre øje og går glip af den første DM-semifinale mod Skjern. (Arkivfoto).
Landsholdskeeperen Niklas Landin har problemer med nethinden i sit højre øje og går glip af den første DM-semifinale mod Skjern. (Arkivfoto).
 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

En skade i det ene øje bliver ved med at drille landsholdsmålmanden Niklas Landin. Det viser en undersøgelse, der blev foretaget mandag.

Aalborg Håndbold skal derfor klare sig uden Niklas Landin i torsdagens DM-semifinale hjemme mod Skjern. Det oplyser klubben mandag på sin hjemmeside.

– Konkret er der tale om en blødning på højre nethinde, der opstod efter et hændeligt uheld i forbindelse med herreligakampen mod Bjerringbro-Silkeborg 5. maj.

– Dagens undersøgelse afslørede således, at skaden endnu ikke er helet i en grad, der gør det muligt for Landin at deltage i torsdagens semifinale mod Skjern Håndbold, skriver Aalborg.

Det er heller ikke sikkert, at Niklas Landin når at blive klar til den anden semifinale mod Skjern. Den spilles søndag.

– Det er endnu uvist, hvornår Landin igen er kampdygtig, da det afhænger af helingsprocessen.

– Når det er sagt, så følger vi selvfølgelig tingene meget tæt og krydser fingre for, at han er kampdygtig igen i løbet af kort tid, siger Aalborg-direktør Jan Larsen til klubbens hjemmeside.

Niklas Landin missede også weekendens testkampe med det danske håndboldlandshold på grund af skaden.

Aalborgs første DM-semifinale mod Skjern spilles torsdag klokken 20.30.

Sponsoreret indhold