Sport4. april 2024

Nicoline Sørensen scorer job som fodboldekspert på TV 2

Den tidligere landsholdsspiller skal primært dække 3F Superligaen, som TV 2 fra sommeren også har rettighederne på
Sidste år afslørede 26-årige Nicoline Sørensen, at hun stoppede fodboldkarrieren. Nu har hun landet et fornemt job som fodboldekspert på TV 2.
Sidste år afslørede 26-årige Nicoline Sørensen, at hun stoppede fodboldkarrieren. Nu har hun landet et fornemt job som fodboldekspert på TV 2.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Styrtede for to uger siden under løb: Nu er han død

Det kom som et chok, da Nicoline Sørensen tilbage i november sidste år afslørede, at hun i en alder af blot 26 år stoppede fodboldkarrieren.

I sommeren 2023 havde hun netop spillet VM for Danmark, men Everton-spilleren havde mistet glæden ved tilværelsen som professionel fodboldspiller.

Nogle måneder efter har den nu tidligere fodboldspiller fået styr på fremtiden.

Nicoline Sørensen bliver nemlig ny fodboldekspert på TV 2.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

- Jeg var blevet træt af livet som fodboldspiller, men har siden fundet ud af, at jeg stadig elsker fodbold og rigtig godt kan lide at tale om det. Så det krævede ikke lang betænkningstid, da TV 2 tilbød mig jobbet som fodboldekspert.

På TV 2 skal den tidligere landsholdsspiller primært være med til at dække 3F Superligaen, som TV 2 altså fra sommeren kommer til at sende igen.

Efter karrierestoppet har Nicoline Sørensen arbejdet på at færdiggøre uddannelsen som diplomingeniør – en uddannelse hun færdiggøre til sommer.

- Det er et scoop at få Nicoline Sørensen som ekspert på vores hold. Vi har ikke ansat en fodboldekspert med mange års tv-erfaring, men ser et kæmpe potentiale i Nicoline, som elsker at tale om fodbold og dele ud af sine taktiske og analytiske evner, siger Kristian Hyldgaard, TV 2 Sports indholdschef, i pressemeddelelsen.

Allerede i næste uge får hun den første opgave på TV 2, når hun skal dække Europa League-kvartfinalen mellem Liverpool og Atalanta.

Inden næste sæsons Superliga begynder til sommer, får hun også lov til at komme på arbejde for TV 2 under EM-slutrunden i Tyskland.

Sponsoreret indhold