Sport8. maj 2024

Niclas Kirkeløkke erkender svær periode for holdet: – Det har været rigtig hårdt

Rhein-Neckar Löwen-højrebacken har selv spillet en flot sæson, men for holdet har det været et hårdt år, hvor resultaterne har været skuffende
Niclas Kirkeløkke har spillet en flot sæson i Rhein-Neckar Löwen.
Niclas Kirkeløkke har spillet en flot sæson i Rhein-Neckar Löwen.
 Foto: Jesper Sunesen

LÆS OGSÅ: Efter lejlighedskøb: Nu bekræfter Niclas Kirkeløkke forhold til radiovært

Han sprudler, når han trækker i rødt og hvidt.

Det gør han faktisk også, når han spiller for klubholdet i Tyskland, men resultaterne har ikke helt fulgt med.

Det har mest af alt været en sæson til glemmebogen for Niclas Kirkeløkkes Rhein Neckar-Löwen, der er placeret på en yderst beskeden 11-plads i Bundesligaen – langt under klubbens ambitioner.

Det har også kunne mærkes på holdet.

– Det har været rigtig hårdt i år. Især også, fordi vi havde en rigtig god sæson sidste år, indleder han, da SE og HØR fanger ham til en snak.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-05-07/20240506_JSU9360.jpg
Niclas Kirkeløkke glæder sig til den foranstående landsholdssamling.
 Foto: Jesper Sunesen

Ifølge 30-årige Kirkeløkke kan der dog udpeges nogle åbenlyse årsager til den skuffende sæson.

– Vi har fået en masse nye spillere, og mange af vores virkelig vigtige spillere fra sidste sæson forlod os. Det har været svært og måske sværere, end vi lige truede at skulle spille en masse nye unge spillere ind.

Individuelt har det dog været en god sæson for højrebacken, der på landsholdet gør sig mindst lige så meget på højrefløj.

Han er nemlig blevet det klare førstevalg på højrebacken i klubben, efter at Albin Lagergren skiftede til Magdeburg inden sæsonen.

Den mulighed har den tidligere GOG'er til at udvikle sig til at blive en af holdets største profiler.

Men han forstår godt, at de nye unge spillere har haft svært ved at komme ind og erstatte de mere etablerede spillere med det samme.

– Jeg kan selv huske, hvordan det var at komme til Bundesligaen som ung og skulle vænne sig til det, så jeg tror bare, vi havde lidt for høje forventninger I forhold til, hvor vi egentlig stod.

Hvor det kniber i ligaen, så har Kirkeløkke og Rhein-Neckar Löwen til gengæld spillet fremragende i European League, hvor man har spillet sig i Final 4.

Landsholdsspilleren får dermed mulighed for at få en titel med sig, inden han til sommer skifter til Flensburg-Handewitt.

Sponsoreret indhold