Sport12. oktober 2023

Nicklas Bendtner afslører: Har fået flere tilbud

Nicklas Bendtner afslører, at han har fået tilbud om at være træner i flere fodboldklubber. Men tiden er ikke til det nu, forklarer han
Nicklas Bendtner har fået flere tilbud om at blive fodboldtræner. Tiden er bare ikke til det lige nu.
Nicklas Bendtner har fået flere tilbud om at blive fodboldtræner. Tiden er bare ikke til det lige nu.
 Foto: Mikael Rieck

Det har længe været planen, at Nicklas Bendtner ville have gang i en trænerkarriere, når han ikke længere spillede på fodboldbanen.

Han har da også taget flere trænereksaminer, men coronaen satte en stopper for, at han kunne tage en UEFA A-licens (den næst højeste trænerlicens, red.).

Den har han nu taget, men det er ikke ensbetydende med, at han skal være træner lige nu, på trods af at der har været flere tilbud.

Det afslører han overfor B.T.

– Det har der, men det var ikke noget, jeg selv ønskede. Det har været både som træner og som assistenttræner, men ikke på den måde, jeg selv ønskede, fortæller Nicklas Bendtner, der tilføjer, at det selvfølgelig er rart at være efterspurgt, men han skal være i det helt rigtige mindset for at begynde den karriere.

Det er han ikke lige nu, og han er rigtig glad for det han laver lige nu.

Den tidligere stjerneangriber har snart premiere på anden sæson af hans program "Nicklas Pranker", hvor blandt andet Sus Wilkens, som er blevet set sammen med Bendtner flere gange på det seneste, medvirkede i første sæson, og det er en godt sted at være lige nu.

– Men på sigt vil jeg rigtig gerne ind i trænerverdenen, for jeg har fodbolden meget, meget tæt. Det er blandt andet også derfor, at jeg laver podcast. Jeg kan ikke undgå at have fodbold tæt på livet, siger Nicklas Bendtner.

Han laver podcasten "Stolpe Ind" med Peter Falktoft og David Diamanti.

Sponsoreret indhold