Sport29. august 2023

Newcastle-anfører Jamaal Lascelles i masseslagsmål foran natklub

Newcastle-stjernen Jamaal Lascelles var efter en bytur involveret i et masseslagsmål, hvor en gruppe mænd angiveligt angreb den 29-årige fodboldspiller
Jamaal Lascelles har været involveret i et masseslagsmål foran en natklub i Newcastle, hvor han og hans bror tilmed blev truet med at blive skudt.
Jamaal Lascelles har været involveret i et masseslagsmål foran en natklub i Newcastle, hvor han og hans bror tilmed blev truet med at blive skudt.
 Foto: Chris Szagola/AP/Ritzau Scanpix

Engelsk politi er lige nu i gang med at efterforske en sag, der involverer den engelske Newcastle-anfører Jamaal Lascelles.

Der er nemlig blevet offentliggjort en video, der ifølge Daily Mail, viser Jamaal Lascelles i et masseslagsmål uden for en natklub i Newcastle natten til søndag 20. august.

Lascelles og resten af Newcastle-holdet havde fået to dages fri af træner Eddie Howe på trods af et nederlag på 1-0 til de forsvarende mestre, Manchester City, og her valgte den 29-årige midterforsvar at tage ud og svinge hofterne i det nordengelske natteliv sammen med sin bror.

Hele bataljen startede angiveligt, da Jamaal Lascelles 19-årige bror helt uprovokeret fik en albue på halsen.

Efter lidt skubben frem og tilbage angreb en gruppe på seks til otte mænd Jamaal Lascelles med slag. Han fik kæmpet sig ud af situationen, mens hans bror og en ven var mere medtaget.

Under slagsmålet blev Lascelles og hans bror og truet med at blive skudt.

Øjenvidner fra slagsmålet fortæller ifølge Daily Mail, at det var selvforsvar fra Newcastle-stjernen.

Gruppen af mænd nåede af flygte fra stedet, før ordensmagten ankom.

Vennen til Jamaal Lascelles og hans bror blev sparket i hovedet under slagsmålet og var bevidstløs i 15 minutter, mens albulancereddere arbejde med ham. Han blev indlagt på hospitalet, men politiet har efterfølgende været i kontakt med ham.

Jamaal Lascelles har spillet i Newcastle siden 2014, men er siden træner Eddie Howes ankomst faldet lidt i rangordenen i det nordengelske.

Han sad på bænken i weekenden, hvor han kunne se Newcastle smide en 1-0-føring væk mod Liverpool, der endte med at vinde kampen 1-2.

Sponsoreret indhold