Sport3. februar 2024 (opd. 3. februar 2024)

Mundaflæser skal undersøge særlig situation: Hvad synes du Bellingham siger?

Jude Bellingham undersøges for muligvis at have kaldt Mason Greenwood for voldtægtsmand under kamp
Jude Bellingham tackler her Mason Greenwood under torsdagens kamp.  
Jude Bellingham tackler her Mason Greenwood under torsdagens kamp.
 Foto: Pierre-Philippe Marcou/Ritzau Scanpix

Torsdagens Real Madrid-sejr ude over lokalrivalen Getafe får et kedeligt efterspil for storklubben.

Stjernen Jude Bellingham risikerer at få en straf, hvis englænderen findes skyldig i at have kaldt Getafe-spilleren og landsmanden Mason Greenwood for "rapist". Det kan oversættes til voldtægtsmand.

Efter kampen gik et kort klip med Bellingham viralt. På klippet kan det se ud som om, at han siger "rapist", imens han er tæt på Greenwood.

På baggrund af det klip har Getafe indgivet en klage, og nu skal en mundaflæser forsøge at fastslå, hvad der blev sagt. Det bekræfter La Liga over for den engelske avis The Guardian.

- Getafe har indgivet en klage til La Ligas kampdelegerede, og La Liga har nu bedt en mundaflæsningsekspert om at undersøge episoden for at se, om det uomtvisteligt kan fastslås, hvad der bliver sagt, oplyser La Liga til avisen.

Mason Greenwood blev i januar 2022 anholdt, fordi han efter en video på et socialt medie var mistænkt for seksuelt overgreb, vold og dødstrusler. Efterfølgende blev han tiltalt for voldtægt og overfald.

Et år senere endte sagen med at blive droppet, selv om den var blevet berammet i retten. Mens sagen pågik, var Greenwood suspenderet i storklubben Manchester United.

Den nu 22-årige englænder har været en af sportens mest lovende spillere, men han har fået et blakket ry i fodboldbranchen som følge af sagen, selv om den aldrig kom for retten.

Efter ikke at have spillet kamp på højeste niveau i halvandet år fik han 1. september en midlertidig arbejdsgiver, da den lille La Liga-klub Getafe lejede ham i Manchester United.

Sponsoreret indhold