Sport12. oktober 2023

Mordmistænkte Sergio Brown anholdt

35-årige Sergio Brown har været forsvundet i en måned, men er nu blevet anholdt og sigtet
Brown er nu i politiets varetægt.
Brown er nu i politiets varetægt.
 Foto: Phelan M. Ebenhack/ASSOCIATED PRESS

LÆS OGSÅ: Sergio Brown og mor Myrtle Brown forsvandt i lørdags: Nu er moren fundet død

Den tidligere NFL-spiller forsvandt under mystiske omstændigheder. Det skete efter liget af hans 73-årige mor blev fundet 16. september.

73-årige Myrtle Brown blev fundet død ved en å tæt på, hvor hun boede, da eftersøgningen efter både Myrtle og Sergio Brown blev intensiveret.

Retsmedicinerne ved The Cook County Medical Examiner’s Office fandt efterfølgende frem til, at Myrtle Brown døde efter flere skader fra et overfald.

Efter det frygtelige fund udstedte politiet en arrestordre på Sergio Brown, der var sporløst forsvundet.

Anholdt og sigtet

Men nu er der nyt i sagen om den tidligere NFL-spiller. Sergio Brown er blevet anholdt og sigtet for drabet på sin mor, skriver NBC News.

Brown blev anholdt, da han krydsede grænsen fra Mexico til USA og sidder nu varetægtsfængslet. Det var Sergio Browns bror, Nick Brown, der for en måned siden efterlyste både Myrtle og Sergio på Facebook.

Familiens advokat har fortalt, at hverken Nick eller resten af familien har haft kontakt til Sergio Brown i den tid, han har været væk.

Efter anholdelsen har familien i en udmelding fortalt, at de er "lettede over nyheden om, at han er pågrebet og er vendt tilbage til USA uskadt".

Festede løs i Mexico

Mens Sergio Brown har været væk, er videoer dukket op på Instagram af en mand, der ligner ham, hvor han kalder moderens død "falske nyheder".

I videoen siger manden, at han troede, at hans mor var "på ferie" i Sinaloa, Mexico. TMZ Sports har tidligere på måneden delt videoer af en mand, identificeret som Brown, der festede og dansede i Tulum, Mexico.

I løbet af sine syv sæsoner i NFL spillede Sergio Brown for New England Patriots, Indianapolis Colts, Atlanta Falcons, Buffalo Bills og Jacksonville Jaguars.

Sponsoreret indhold