Sport17. maj 2024

Mohamed Daramy reagerer efter trist nyhed: Jeg er knust, men kommer stærkere tilbage

Den danske boldkunstner Mohamed Daramy har affundet sig med, ikke at være en del af landsholdstruppen, der drager mod EM i Tyskland om lidt – men det tilsyneladende en svær pille at sluge
Det var netop i en landsholdskamp at uheldet skete for Mohamed Daramy. 
Det var netop i en landsholdskamp at uheldet skete for Mohamed Daramy.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Torsdag var der trist nyt fra den danske landsholdslejr. Mohamed Daramy er skadet og kommer ikke til at deltage ved sommerens EM-slutrunde.

Det er selvsagt altid et stort slag for spillere, når de største fodboldscener misses, og Daramys tilfælde er ingen undtagelse.

Det fremgår af fløjens Instagram-profil, hvor han fredag formiddag giver sine følgere en opdatering på situationen.

– En god første sæson i Stade de Reims sluttede for tidligt for mig. Jeg er knust over ikke at kunne afslutte sæsonen, som jeg havde tænkt mig, men taknemmelig for jeres beskeder. Jeg kommer stærkere tilbage efter pausen, skriver den 22-årige dansker.

Det var i en landsholdskamp tilbage i marts, at et sammenstød med en målstolpe betød, at Daramy måtte bæres fra banen.

Det danske herrelandshold i fodbold møder Færøerne til en testkamp i Brøndby. Mohamed Daramy scorede til 2 - 0 og blev skadet med en stor flænge i venstre knæ efter han stødte sammen med målet.
En sammenstød med målet gav Daramy en stor flænge i venstre knæ. Han har ikke været i aktion siden marts grundet skaden.
 Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Den tidligere FCK-spiller var skiftet ind efter pausen, og nåede inden sin skade at score sit første landsholdsmål.

Selv om EM altså nu må ses fra sofaen og ikke grønsværen, så har Daramy fredag overskud til at ønske sine holdkammerater i den røde landsholdstrøje held og lykke.

– Lad os fokusere på fremtiden, stå sammen og støtte vores hold, slutter den skadede spiller sin besked med henvisning til det danske landshold.

Mohamed Daramy står noteret for ti kampe for A-landsholdet. EM i Tyskland ville have været angriberens første slutrunde.

Sponsoreret indhold