Sport17. april 2024

Mikkel Hansen sætter ord på comebacket: - Dejligt at være tilbage

Tirsdag aften vendte Mikkel Hansen tilbage efter sin skadespause, da Aalborg Håndbold gæstede Skive fH
Mikkel Hansen vil nyde sin sidste tid på håndboldbanen. 
Mikkel Hansen vil nyde sin sidste tid på håndboldbanen.
 Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix

Mikkel Hansen var tirsdag aften tilbage på håndboldbanen, efter han er blevet sin lyskeskade kvit.

Hansen og Aalborg Håndbold var på besøg i Skives BioCirc Arena, hvort hjemmeholdet kom på overarbejde mod favoritterne fra nord. Gæsterne fra Aalborg vandt kampen 27-32, hvor Hansen bidrog med fire mål.

Et samlet publikum var glade for at se Mikkel Hansen, som gik på banen til stående applaus.

- Det har taget lidt længere tid, end jeg selv troede, så det er dejligt at være tilbage på banen, sagde Mikkel Hansen til TV 2 Sport efter kampen.

100 dage tilbage

Da Mikkel Hansen den 3. april meddelte på et pressemøde, at han indstiller karrieren til sommer, blev han også spurgt ind til OL - for ville han stadig med, hvis Nikolaj Jacobsen vil udtage ham?

- Jeg vil meget gerne til OL i Paris. OL vil betyde rigtigt meget for mig, lød det kontant fra den 36-årige back.

To uger efter annonceringen og med præcis 100 dage til legene i Paris, har drømmen om OL ikke ændret sig. Men Mikkel Hansen fortæller, at han vil fokusere på nuet:

- Først og fremmest vil jeg spille og nyde den sidste tid, jeg nu har, så må OL komme dertil, lød det fra Hansen til TV 2 Sport.

Mikkel Hansen fik debut på det danske landshold allerede som 19-årig i 2007. Året efter var han med til OL i Beijing som reserve, hvor han kom ind og scorede det legendariske mål på direkte frikast, som afgjorde puljekampen mod Rusland.

Sponsoreret indhold