Sport16. oktober 2023

Mikkel Hansen får comeback på landsholdet: Her er truppen

Mikkel Hansen er tilbage i rødt og hvidt for første gang siden sygemeldingen i februar
Mikkel Hansen vender tilbage på landsholdet.
Mikkel Hansen vender tilbage på landsholdet.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Mikkel Hansen får comeback på håndboldlandsholdet, når Danmark i november spiller Golden League mod Norge, Spanien og Holland.

Den 35-årige Aalborg-stjerne er blandt de 19 navne, som landstræner Nikolaj Jacobsen har udtaget til samlingen, der bliver en vigtig forberedelse på EM i Tyskland i starten af det nye år.

Det skriver DanskHåndbold i en pressemeddelelse.

- Vi er selvfølgelig glade for, at en af vores vigtigste spillere igen er til rådighed for landsholdet. Vi glæder os til at se Mikkel tilbage i den rød-hvide trøje, siger Nikolaj Jacobsen.

Mikkel Hansen spillede den seneste af sine 252 landskampe i VM-finalen i Stockholm i januar. Siden blev han sygemeldt med symptomer på stress og var ikke med i landskampene i foråret.

Efter sommerferien har han dog været tilbage og demonstreret fin form på det nordjyske hold.

Hansen er ikke den eneste veteran, der vender tilbage i landsholdsvarmen. Det samme gør Hans Lindberg, der fortsat er flittigt scorende i Füchse Berlin i den tyske Bundesliga. Også Michael Damgaard er med igen.

Her er hele truppen:

Målvogtere: Niklas Landin og Emil Nielsen.

Fløjspillere: Magnus Landin, Emil Jakobsen, Hans Lindberg og Johan Hansen.

Stregspillere: Magnus Saugstrup, Simon Hald, Lukas Jørgensen.

Bagspillere: Mikkel Hansen, Simon Pytlick, Rasmus Lauge, Mads Mensah, Aaron Mensing, Michael Damgaard, Mathias Gidsel, Emil Madsen, Niclas Kirkeløkke og Henrik Møllgaard.

Sponsoreret indhold