Sport15. august 2023 (opd. 15. august 2023)

Michael Valgren om kaotisk Danmark Rundt-etape: – Det sejlede

På trods af flere punkteringer og voldsomt regnvejr kom Michael Valgren godt igennem 1. etape af PostNord Danmark Rundt, hvor han kom i mål sammen med favoritterne
Michael Valgren kom på trods af flere punkteringer i mål sammen resten af favoritterne på dagens etape af PostNord Danmark Rundt.
Michael Valgren kom på trods af flere punkteringer i mål sammen resten af favoritterne på dagens etape af PostNord Danmark Rundt.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Solen kiggede i små glimt frem mellem et tæt skydække i Aalborg under 1. etape af PostNord Danmark Rundt.

Ellers var løbet i sidste halvdel plaget af regn, og det gjorde også etapen meget kaotisk. Det fortæller den danske cykelstjerne Michael Valgren til SE og HØR.

– Det var kaotisk. Især da den der regnbyge kom – eller skybrud. Kært barn har mange navne, griner danskeren til SE og HØR.

Og så var det et løb, der blev præget af flere tekniske uheld. Specielt blev feltet ramt af punkteringer.

– Det sejlede med punkteringer. Jeg havde selv to eller tre. Den sidste fik jeg, lige inden vi kørte ind på omgangene (i Aalborg, red.).

Det lykkedes dog Michael Valgren at komme tilbage til favoritgruppen, hvor blandt andet også Mads Pedersen, Mattias Skjelmose og Magnus Cort sad.

På trods af at regnen væltede ned over feltet, så nød Michael Valgren at køre cykelløb i Danmark.

– Der var vildt mange tilskuere i Rebild og i Støvring. Det er det fede ved at køre Danmark Rundt. Der er pissegod stemning, lige meget hvor du kommer hen. Lige meget om det er en stor eller lille by. Det er megafedt, fortæller Michael Valgren.

Den 31-årige thybo kom i mål med resten af favoritterne, og han håber da også på, at han kan holde til i det samlede klassement på de resterende fire etaper.

– Og så skal jeg støtte Magnus (Cort, red.), så længe han også ligger til i klassementet. Han er vores største håb. Men jeg vil da holde mig til og se, og jeg ikke kan nuppe en pind, siger Valgren med et smil.

PostNord Danmark rundt slutter med en enkeltstart i Helsingør lørdag. Inden skal rytterne gennem to etaper mere i Jylland, inden de to sidste etaper på Sjælland.

Sponsoreret indhold