Sport30. marts 2023

Michael Valgren bekræfter comeback efter grusomt styrt: – Jeg glæder mig

Michael Valgren fortæller, at det er planen, at han gør comeback i starten af april, efter det uhyggelige styrt sidste år
Michael Valgren bekræfter, at han regner med at gøre comeback på cyklen i starten af april.
Michael Valgren bekræfter, at han regner med at gøre comeback på cyklen i starten af april.
 Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

– Det er rigtigt. Planen er, at jeg skal køre løb i næste uge. Det bliver utroligt fedt, og det glæder jeg mig meget til. Jeg er meget spændt, fortæller han.

Skaderne efter Michael Valgrens styrt var grusomme. Hoften var gået af led, knæet var beskadiget og han pådrog sig også et bækkenbrud efter styrtet, hvor han røg ud over en skrænt og måtte hjælpes op med ræb.

Efter en hård periode, hvor genoptræningen ikke gik som forventet, ser det nu ud til, at der er ved at være hul i gennem til benene for danskeren, der blev nummer tre ved VM i 2021.

– Jeg har det godt. Jeg synes, at tallene ser gode ud under træningen, fortæller han til SE og HØR, hvor han dog også understreger, at han vender tilbage og laver resultater med det samme.

– Jeg er optimist uden at være alt for optimistisk i forholdt til at lave resultater. Jeg glæder mig bare til at komme tilbage og være del af feltet og være sammen med mine kammerater, siger han med et grin.

– Jeg skal ud og finde mig tilbage i feltet og nyde det. Det er planen for nu, og så må vi se, hvad der skal ske efter løbet, og om der kommer andre løb, siger Michael Valgren og slutter:

– Det er lidt en test for at se, hvor jeg står i min genoptræning. Det er utrolig spændende, og jeg glæder mig meget til det.

Michael Valgren styrtede i de franske etapeløb Route d'Occitaine i 2022, og det ser altså ud til, at han vender tilbage til det franske i sit comebackløb Region Pays de la Loire Tour.

Sponsoreret indhold