Sport26. januar 2024

Michael Damgaards datter skuffet: - Det gør ondt

Landsholdsspillerens ældste datter er nu blevet så gammel, at hun forstår, hvad der foregår, når far taber
Det er ikke kun Michael Damgaard der bliver ærgerlig eller ked af det, når han taber en håndboldkamp. 
Det er ikke kun Michael Damgaard der bliver ærgerlig eller ked af det, når han taber en håndboldkamp.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Michael Damgaard har ikke familien med til slutrunden i denne omgang, men det er der en helt naturlig forklaring på. Hustruen, Anne Sofie, er nemlig gravid med parrets tredje barn.

Parret deler i forvejen to døtre, hvoraf den ældste nu forstår hvad det vil sige, når far vinder eller taber. Hun bliver altså også skuffet - nogle gange i højere grad end Michael Damgaard selv gør. Og så kræver hun svar:

- Skal man fortælle hende, man har tabt en håndboldkamp, skal man også lige svare på hvorfor, man har gjort det, afslører han i et interview med B.T.

For én ting er, at det for Michael Damgaard selvfølgelig er hårdt at tabe en kamp. Men det gør det endnu værre, når han bliver mødt af datterens blik:

- Ved nederlagene gør det ekstra ondt. For selvom man kan håndtere det, kan man komme ud til én (datteren, red.), der græder, fortæller landholdsbacken.

Damgaard fortæller om et minde fra det foregående år, efter pokalen, hvor datteren var mere knust, end han selv. Men det er også med til at motivere ham, for det gør, at han har endnu mindre lyst til at tabe, forklarer han.

Michael Damgaard går en spændende weekend i møde, hvor han uden tivl håber, at landstræner Nikolaj Jacobsen ser hans vej. Fredag aften venter EM-semifinalen mod Tyskland og søndag skal der forhåbentlig spilles finalekamp med dansk deltagelse.

Sponsoreret indhold