Sport24. august 2023

Mette Tranborg med trist melding: Står foran en lang skadespause

Landsholdsstjernen Mette Tranborg er blevet skadet. Og det kan godt tage et stykke tid, før hun er klar igen
Kristina Jørgensen og Mette Tranborg. Håndbold. Kvinder. Golden League Tournament 2023. Holland. Eindhoven. Indoor Topsport Centrum Eindhoven. Norway vs Denmark. Torsdag den 2. marts 2023. (Foto: Sportxpress/Ritzau Scanpix)
Mette Tranborg (th.) er blevet skadet i det forreste korsbånd i venstre knæ.
 Foto: Sportxpress/Ritzau Scanpix

Håndboldspilleren Mette Tranborg står foran en længere skadespause. Den danske højreback har pådraget sig en skade i det forreste korsbånd i venstre knæ.

Det oplyser hendes klub, Team Esbjerg, i en pressemeddelelse.

- Jeg har været igennem en korsbåndsskade en gang før, så jeg ved, hvad der venter. Jeg er virkelig ked af skaden, og jeg er særligt ked af ikke at kunne være en del af det, når sæsonen starter lige om lidt, siger Tranborg.

Dermed er højrebacken i fare for at gå glip af VM i håndbold til december, hvor flere kampe skal spilles på hjemmebane i Danmark.

Tranborg står noteret for 108 landskampe og 257 mål. Hun var en del af holdet, der sidste år vandt EM-sølv i Slovakiet.

Jesper Jensen, der både er Mette Tranborg træner i Esbjerg og på det danske landshold, begræder højrebackens skade.

- Vi er først og fremmest ekstremt kede af det på Mettes vegne. Derudover er hun jo bare blevet bedre og bedre de seneste sæsoner, og vi kommer virkelig til at mangle hende både på og uden for banen, siger Jesper Jensen.

- Vi vil gøre alt for at hjælpe hende tilbage hurtigst muligt og bakke hende op gennem hele forløbet.

Esbjerg oplyser, at man vil samarbejde med Dansk Håndbold Forbund (DHF) og Team Danmark om den bedste løsning for Tranborgs genoptræning.

Det er anden gang i karrieren, at Mette Tranborg rammes af en korsbåndsskade. Senest var i 2019, hvor det var i det højre knæ.

Sponsoreret indhold