Sport11. marts 2024

Mesterbokser skuddræbt på åben gade: Blev 38 år

Den tidligere mesterbokser Besar Nimani er død i en alder af 38 år efter at være blevet skudt, da han forlod en restaurant
Den tidligere bokser efterlader sig kone og børn. 
Den tidligere bokser efterlader sig kone og børn.
 Foto: Besar Nimani via Instagram

Bokseverden er blevet rystet af en bestialsk forbrydelse, da Besar Nimani blev dræbt på åben gade i Bielefeld lørdag aften.

Den 38-årige eks-bokser forlod angiveligt en restaurant lørdag, da han blev dræbt, og det tyske medie Bild hævder, at der blev hørt op til 10 pistolskud.

Nimani var en albansk bokser fra Kosovo, der flyttede til Tyskland i 1997. Han vandt 26 af sine 27 professionelle kampe i ringen fra 2011 til 2019. Nimani havde også engang IBF European Super Welterweight-titlen samt to tyske bælter.

Politiet har endnu ikke foretaget nogen anholdelser, men en større efterforskning og menneskejagt er i øjeblikket i gang.

Ifølge en officiel udtalelse fra politiet, døde Nimani på stedet som følge af skudepisoden:

"En eller flere gerningsmænd henvendte sig og skød offeret. Manden fra Bielefeld, som var Kosovo-borger, døde på stedet på grund af de store sår, han fik", lyder det.

Nimanis bror, Berati, annoncerede bokserens død på sociale medier. I et opslag skriver han:

"Min bror Besar Nimani blev dræbt i dag i et bagholdsangreb i Bielefeld, Tyskland. Må Gud slutte sig til os i himlen med ham. Jeg vil for altid være stolt af dig, jeg elsker dig."

Ifølge mediet Euronews, blev Besar Nimani såret i et skyderi tilbage i 2013.

Sponsoreret indhold