Sport22. november 2022

Messi-fadæse: Taber sensationelt mod Saudi-Arabien

Argentina fik en skrækkelig start på VM, da de tabte deres første kamp mod upåagtede Saudi-Arabien
Messi scorede, men måtte indkasse et sensationelt nederlag mod Saudi-Arabien ved VM.

Argentina tabte sensationelt 1-2 til Saudi-Arabien tirsdag ved VM-slutrunden i Qatar.

Argentinerne kom foran ved Lionel Messi på et straffespark efter ti minutter, inden korthuset væltede for den argentinske defensiv i starten af anden halvleg.

På fem gyldne minutter udnyttede Saleh Al-Shehri og Salem Al-Dawsari den manglende opmærksomhed i den argentinske defensiv. Det er første gang, at Saudi-Arabien vinder sin første kamp i et VM-gruppespil.

Senere tirsdag mødes de to andre hold i gruppen, Mexico og Polen.