Sport13. april 2023

Medier: Sadio Mané og Leroy Sané i slagsmål efter nederlag

Sadio Mané og Leroy Sané måtte skilles efter nederlaget til Manchester City. Leroy Sané gik angiveligt fra slagsmålet med en blodig læbe
Sadio Mané (tv.) og Leroy Sané (th.) blev også set diskutere flere gange på banen under nederlaget til Manchester City. Det resulterede angiveligt i et slagsmål i omklædningsrummet.
Sadio Mané (tv.) og Leroy Sané (th.) blev også set diskutere flere gange på banen under nederlaget til Manchester City. Det resulterede angiveligt i et slagsmål i omklædningsrummet.
 Foto: Gary Oakley/AP/Ritzau Scanpix

Frustrationerne kogte angiveligt over for to af Bayern Münchens spillere efter tirsdagens nederlag på 0-3 til Manchester City i Champions League.

Ifølge tyske Bild, Sport1 og Sky Germany havnede offensivspillerne Sadio Mané og Leroy Sané i håndgemæng, efter at de også havde været i diskussion på banen.

Sky skriver, at Sane havde en blodig læbe efter episoden, og at de to profiler skulle adskilles af holdkammeraterne i omklædningsrummet.

Da holdet landede i München, blev Mané ifølge samme medie hentet af en privat chauffør, mens Sané fortsatte med holdbussen.

Der var ellers ikke meget splid at spore i kommentarerne fra den nytilkomne Bayern-træner, Thomas Tuchel, efter opgøret.

Tuchel udtrykte stor begejstring for den præstation, som tyskerne leverede i det klare nederlag.

– Selvfølgelig er resultatet lidt bittert for os. Jeg forelskede mig lidt i mit hold i dag med den præstation, det leverede. Selv om det lyder mærkeligt, var det rigtig sjovt, sagde han ifølge BBC til Prime Video.

Bayern var i perioder godt med mod Manchester City, men et drømmemål af midtbanespilleren Rodri samt et par store fejl fra Bayern München blev udslagsgivende.

Allerede onsdag i næste uge er der returopgør i kvartfinalen.

Sponsoreret indhold