Sport29. januar 2024 (opd. 29. januar 2024)

Medie: Neymar skal være far med 20-årig influencer

Neymar blev i oktober far til en lille pige med sin eksforlovede. Nu skal han angiveligt være far igen - denne gang med en 20-årig model
Neymar har i forvejen en dreng på 13 og en datter på 4 måneder. 
Neymar har i forvejen en dreng på 13 og en datter på 4 måneder.
 Foto: Gil Gomes/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Bekræfter chokbrud: Neymar og Bruna Biancardi bryder forlovelsen

Det var ren lykke for Al-Hilal-stjernen, da han i oktober blev far for anden gang. Bruna Biancardi, Neymars forlovede, fødte i efteråret en lille pige - parrets første fælles barn.

Lykken var dog kort. I november måned bekræftede Biancardi, at forholdet var slut og forlovelsen brudt.

Forholdet havde tilsyneladende ikke overlevet den utroskabsskandale, som ramte forsiderne i sommer.

I juni bekræftede den brasilianske fodboldspiller nemlig, at han har været sin kommende hustru og gravide Bruna Biancardi utro.

Det gjorde han, efter der gennem en periode havde floreret rygter om, at han skal have været sammen med en brasiliansk model og influencer ved navn Fernanda Campos.

Baby på vej

Nu rapporterer flere internationale medier, at den 31-årige Neymar skal være far for tredje gang. Denne gang med modellen og realitystjernen, Amanda Kimberlly.

"Kim" stammer fra fra São Paulo, hvor hun opnåede berømmelse via sin deltagelse i et reality-program. Med lidt over 300.000 tusind følgere på Instagram, har hun etableret sig som en offentlig person og influencer.

De to følger desuden hinanden på det sociale medie i skrivende stund.

Ifølge det brasilianske magasin Leo Dias er Kimberlly omkring tre måneder henne i sin graviditet.

På trods af Neymars farverige datinghistorik og beskyldninger om utroskab, har hans familie angiveligt modtaget nyheden om den forestående familieforøgelse.

Neymar har dog planer om at tage en DNA-test, for at fastslå faderskabet, når barnet kommer til verden. Det skriver Pulse Sports.

Sponsoreret indhold