Sport24. august 2023

Medie: Gylfi Sigurdsson er i København - skifte til Lyngby BK nærmer sig

Den klubløse midtbanespiller er onsdag fløjet til København med henblik på et skifte til Lyngby, skriver islandsk medie
Meget tyder på, at islændingen snart kan føje endnu et kapitel i (konge)blåt til sin internationale karriere - om end det bliver på en noget lavere hylde.
Meget tyder på, at islændingen snart kan føje endnu et kapitel i (konge)blåt til sin internationale karriere - om end det bliver på en noget lavere hylde.
 Foto: Scanpix Denmark

Rygterne svirrer fortsat om den tidligere Everton-spiller, Gylfi Sigurdsson. Skal han tørne ud for de kongeblå nord for hovedstaden?

Måske kommer der snart en afklaring. Sigurdsson er onsdag taget til København, angiveligt med henblik på et skifte til Lyngby, det erfarer det islandske medie Fotbolti.

Sigurdsson kender Lyngby-cheftræner Freyr Alexandersson fra deres tid sammen på det islandske landshold, hvor Alexandersson var assistenttræner fra 2018 til 2020. Og Lyngby-træneren har da også allerede bekræftet, at der er dialog mellem klubben og spilleren.

- Der er dialog mellem Lyngby og Gylfi. Jeg vil nok sige, at chancerne for det er 50-50.

- Jeg kan ikke gå ind i detaljerne om det, men vi har lagt en plan sammen, og hvis vi lykkes med planen, så er det realistisk, at han kan blive Lyngby-spiller, udtalte Alexandersson i søndags efter sejren over Randers til EB.

Den nu tidligere Lyngby-angriber Alfred Finnbogason, skal også har været med til at etablere kontakt til den islandske stjernespiller.

Ude i kulden

Gylfi Sigurdsson fik en noget abrupt afslutning på sin Premier League-karriere. I juli 2021 blev en unavngiven 31-årig Everton-spiller anholdt grundet mistanke om seksuel krænkelse af en mindreårig. Spilleren blev som følge heraf suspenderet i Everton.

Der var tale om den nu 33-årige Sigurdsson, der i foråret blev renset for alle anklager. Han har været uden klub siden juli 2022.

Hvis Gylfi Sigurdsson ender med at skrive kontrakt med Superliga-klubben, kan han slutte sig til klubbens øvrige islandske spillere på Lyngbys førstehold: Sævar Atli Magnússon, Kolbeinn Birgir Finnsson og Andri Lucas Guðjohnsen, der kom til klubben for nylig.

Lyngby indtager i skrivende stund en syvendeplads i Superligaen, hvor klubben har syv point efter fem kampe.

Sponsoreret indhold