Sport5. september 2023

Medie: Efter anklager om kærestevold - Antonys kæreste set forlade hjemmet med kuffert

Det er The Sun, der bringer billeder af Rosilene Silva, der tilsyneladende forlader parrets hjem i Cheshire
 Antonys kæreste er blevet set forlade parrets hus med en kuffert efter anklager om vold.
Antonys kæreste er blevet set forlade parrets hjem med en kuffert efter anklager om vold.
 Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Manchester United-stjernen Antony anklaget for kærestevold

Mandag kom det frem, at Manchester United-stjernen Antony er blevet anklaget for vold mod sin tidligere kæreste Gabriela Cavallin.

Ekskæresten hævder, at den brasilianske fodboldspiller har angrebet hende ved flere lejligheder i perioden mellem juni 2022 og maj 2023.

Nu skriver The Sun, at Rosilene Silva, der er Antonys nuværende kæreste samt mor til hans barn, er blevet set forlade parrets hjem med en kuffert i Cheshire i kølvandet på anklagerne om vold.

The Sun beretter, at Rosilene Silva er blevet set tirsdag med en kuffert, som mediet også bringer billeder af. Billederne kan ses nedenunder.

Hvor Rosilene Silva skulle hen, eller om hun er flyttet ud af huset, skriver mediet ikke noget om.

Antonys ekskæreste hævder, at fodboldspilleren blandt andet har kastet et glas efter hende, og i forsøget på at forsvare sig selv skar hun fingeren.

Gabriela Cavallin fortæller også, at første gang, hun blev angrebet af fodboldstjernen, var 1. juni 2022, mens hun var gravid og på ferie i Brasilien.

Ifølge Gabriela Cavallin satte Antony hende ind i en bil, angreb hende og truede med at smide hende ud af køretøjet, der var i fart.

Antony selv siger, at han er uskyldig i sagen. Det laver dog ikke om på, at Manchester United-stjernen nu har mistet sin plads i Brasiliens landsholdstrup efter anklagerne om kærestevold.

I skrivende stund bliver sagen undersøgt af politiet i Sao Paulo. Gabriela Cavallin har også anmeldt fodboldstjernen til Greater Manchester Police, skriver det brasilianske medie UOL.

Sponsoreret indhold