Sport23. august 2023

Maurits Kjærgaard betaler 8,9 millioner for lejlighed i København: Sælger tjener kassen

Det danske stjernefrø har smidt 8,9 millioner for en lejlighed i spritny lejlighed i Nordhavn i København
June 14, 2022: Maurits Kjaergaard of Denmark before Denmark against Turkey, UEFA U21 EURO Qualfication at Vejle Stadium, Vejle, Denmark. Ulrik Pedersen/CSM. (Credit Image: © Ulrik Pedersen/CSM via ZUMA Press Wire) (Cal Sport Media via AP Images)
20-årige Maurits Kjærgaard har smidt 8,9 millioner kroner for en lejlighed i København.
 Foto: Ulrik Pedersen/AP/Ritzau Scanpix

Til dagligt render Maurits Kjærgaard rundt i den østrigske fodboldklub Red Bull Salzburg og forkæler ligaen med teknisk snilde.

Men hvor skal han bo, når han er hjemme i Danmark? Det skal han i Nordhavn på København.

Ekstra Blader skriver, at den 20-årige dansker har nemlig lige købt en lejlighed i bydelen i hovedstaden for 8,9 millioner.

Ifølge Tinglysningen er lejligheden på 84 kvadratmeter og ligger i det helt nybyggede Nordø-kvarter, der er tegnet af arkitekten Henning Larsen Architects.

Maurits Kjærgaard er dog ikke første ejer af lejligheden, selv om den er helt ny.

Første ejer har ifølge Tinglysningen ejet lejligheden siden slutningen af juni, hvor vedkommende betalte 7.195.000 kroner for de 84 kvadratmeter.

Så selv om at sælger nok skal betale skat af fortjenesten, så er det alligevel en sjat penge, der ryger i pungen for en lejlighed, som vedkommende har ejet i godt to måneder.

Maurits Kjærgaard er en af Danmarks helt store fodboldtalenter og spiller på den offensive midtbane i Red Bull Salzburg, som han skiftede til fra Lyngby for omkring 20 millioner kroner.

Den 20-årige midtbanespiller her ikke nogle landskampe for det danske A-landshold endnu. Han har dog repræsenteret U21-landsholdet 13 gange og scoret tre mål.

Sponsoreret indhold