Sport22. august 2023

Mattias Skjelmose afslører planerne for resten af året: Ikke noget ferie

Det har været en tætpakket sommer med mange løbsdage for det danske stjernefrø Mattias Skjelmose. På trods af det er der ingen planer om en ferie
Mattias Skjelmose skal ikke have en pause fra cykelløb på trods af et tætpakket program. Han til USA og Canada og køre løb.
Mattias Skjelmose skal ikke have en pause fra cykelløb på trods af et tætpakket program. Han til USA og Canada og køre løb.
 Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Vinder af Schweiz Rundt. Dansk mester. Flot Tour de France og VM. Samlet nummer to og en etapesejr på Kiddesvej i Vejle i PostNord Danmark Rundt.

Siden juni har Mattias Skjelmose imponeret på cyklen, men med et tætpakket løbsprogram er den den danske stjerne, der har hentet seks sejre indtil videre i 2023, også ved at have møre stænger.

– Jeg skal til USA og Canada og køre nogle cykelløb, og så tager vi den derfra. Jeg synes godt, at jeg kan mærke, at jeg er ved at være lidt tom, fortæller Mattias Skjelmose til SE og HØR efter lørdagens afsluttende enkeltstart af PostNord Danmark Rundt i Helsingør.

Før etapen førte 22-årige Mattias Skjelmose Danmark Rundt med 10 sekunder ned til holdkammeraten på Lidl-Trek Mads Pedersen.

Men med en fantomenkeltstart af Mads P, måtte Skjelmose se sig slået af sin holdkammerat.

Selv om der ikke er meget tilbage i tanken for Mattias Skjelmose, så bliver der ikke tid til at ligge vandret og tage en slapper.

– Der er ikke noget ferie lige foreløbigt. Det kan godt være, at de (holdet, red.) sender mig et eller andet sted hen, men lige nu er der stadig fokus på løbene, fortæller Mattias Skjelmose.

Som det ser ud lige nu, skal Skjelmose op på løbshesten igen 3. september i Maryland i USA, hvorefter de canadiske WorldTour-løb, Grand Prix Cycliste de Québec og Grand Prix Cycliste de Montréal, venter henholdsvis 8. og 10. september.

Sponsoreret indhold