Sport12. april 2023

Mathilde Neesgaard fik debut i historisk kamp mod Sverige: – Det var surrealistisk

Mathilde Neesgaard fik debut for de danske håndboldkvinder i den historiske kamp mod Sverige i Royal Arena
Mathilde Neesgaard fik landsholdsdebut mod Sverige.
Mathilde Neesgaard fik landsholdsdebut mod Sverige.
 Foto: Mikael Rieck

– Det var surrealistisk. Mega fedt, og jeg er enormt glad og stolt af, at jeg får lov at være en del af det her, fortæller glad og rørt Mathilde Neesgaard til SE og HØR efter kampen.

For ikke nok med, at hun glæde sig over at få landsholdsdebut, så kommer den i håndboldkvindernes første kamp, hvor en over 40 år gammel tilskuerrekord blev slået.

Det var en glad og rørt Mathilde Neesgaard, der fik debut for Danmark rekordkampen mod Sverige.
Det var en glad og rørt Mathilde Neesgaard, der fik debut for Danmark rekordkampen mod Sverige.
 Foto: Mikael Rieck

8157 tilskuere havde fundet vej til Amager, og den gamle rekord blev smadret med omkring 2500. Og det kunne debutanten også mærke på stemningen.

– Der var helt fantastisk stemning herinde. Kæmpe cadeau til publikum og kæmpe cadeau til pigerne, som har leveret over flere, og de har virkelig fortjent at fylde Royal Arena og få hele hallen i ryggen, siger Mathilde Neesgaard.

Selv om hun blev indkaldt til landsholdstruppen i sidste øjeblik, så er hun faldet rigtig godt til, og det har været en god uge for Mathilde Neesgaard, der til dagligt tørner ud for Aarhus United.

– Det har været helt vildt fedt, og jeg har bare suget til mig, og pigerne har været enormt gode til at tage imod mig, så jeg hurtigt følte, at jeg var en del af fællesskabet og en lige så stor del af det, som de andre. Kæmpe cadeau til holdet og staben og alle omkring.

Mathilde Neesgaard fortæller, at turen nu går hjem til Aarhus igen, hvor hun nok lige skal bruge et lille stykke tid på at fordøje den gode oplevelse.

Sponsoreret indhold