Sport2. november 2023

Mathias Gidsel afviser vennerne: Er slet ikke i tvivl

Der er dømt "GOG-koloni" i den tyske storklub Flensburg-Handewitt, men Mathias Gidsel er helt sikker på, at han er endt det rigtige sted
Mathias Gidsel jubler over den flotte periode i Füchse Berlin. 
Mathias Gidsel jubler over den flotte periode i Füchse Berlin.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Mathias Gidsel "Flygtede" til Tyskland: Trillede en tåre

Det var et stort skridt, da Mathias Gidsel sidste sommer skiftede trygge GOG ud med den pulserende tyske hovedstad og klubben Füchse Berlin.

Siden da er mange af de gamle venner fra GOG-tiden blev samlet i den konkurrerende tyske klub Flensburg-Handewitt. Her ankom først Emil Jakobsen og senere er de andre GOG-drenge Simon Pytlick, Lukas Jørgensen og træner Nicolej Krickau såmænd også kommet til.

Og det faktum kan snildt få Gidsel til at tænke over de sjove perspektiver i også at spille i den nordtyske klub, men det kan slet ikke gøre op for den succes, han har i sin nuværende klub.

Det siger han til SE og HØR.

– Det kan sagtens krible, at mine bedste venner og tidligere træner er i Flensburg. Men lige nu er det rigtigt for mig at være i Berlin, og det er jeg slet ikke i tvivl om.

– Lige nu går det så godt både på og uden for banen, så jeg kan ikke se, hvorfor det skulle ændre sig, selv om det kunne være hyggeligt at spille med de andre drenge i Flensburg, smiler han.

Det giver også fin mening, at Mathias Gidsel har svært ved at få armene ned i øjeblikket.

Hans klub, Füchse Berlin ligger øjeblikkeligt nummer ét i Bundesligaen, og Gidsel selv ligger nummer to på topscorerlisten.

Sponsoreret indhold