Sport3. maj 2024

Mark O. Madsens nye karriere: Stiller op i politik

MMA-kæmper Mark O. Madsen bytter karrieren ud med politik
Mark O. Madsen i ringen mod Vinc Pichel. Nu er det de hårdtslående politiske budskaber, det gælder.
Mark O. Madsen i ringen mod Vinc Pichel. Nu er det de hårdtslående politiske budskaber, det gælder.
 Foto: James Gilbert/AFP/Ritzau Scanpix

Mark O. Madsen har nu nyt om sin fremtid, efter han tidligere på året indstillede sin karriere som MMA-kæmper og dermed lagde de professionelle, sportslige ambitioner på hylden.

For nogle uger siden sprang OL-medaljevinderen i brydning ud som personlig træner, og nu fortæller Mark O. Madsen til Lolland-Falsters Folketidende, at han stiller op i politik, hvor han har meldt sig ind i lokalpartiet Guldborgsundlisten.

– Et af de første spørgsmål fra Folketidende var, om jeg nu ville stille op som borgmester i Guldborgsund Kommune. Dét satte tanker i gang. Jeg er ikke kommet så langt, at jeg stiller op og vil være borgmester, men jeg er dog kommet så langt, at jeg har meldt mig ind i Guldborgsundlisten.

– Der er mange, der har henvendt sig. Og jeg vil gerne undskylde over for dem, for det er faktisk ikke alle henvendelser, jeg har nået at følge op på og give et svar, for det har været rigelig interesse.

– Men når det blev Guldborgsundlisten, så er det især fordi, det er lokallisten, der brænder for lokalområdet, og som træffer beslutninger ud for lokalområdets ve og vel. Jeg håber ikke, det er gået nogens næse forbi, at jeg brænder ekstremt meget for vores lokalområde. Det vil jeg gerne være med til at præge, siger Mark O. Madsen, der fortæller om sine politiske visioner og drømme, som især og ikke overraskende er centreret omkring idrætten.

– Jeg elsker sport, og hvis jeg nu skal tillade mig at drømme stort og få en vision på tavlen, som måske/måske ikke kan nås, så er det at gøre Guldborgsund Kommune til Danmarks bedste kommune for børn og unge at dyrke idræt i. Det kunne være fuldstændig fænomenalt.

Sponsoreret indhold