Sport2. februar 2024

Mangel på respekt: Lyon kritiserer West Ham efter fejlslagen handel

Saïd Benrahma var så godt som på plads i Lyon på en lejeaftale, men i sidste øjeblik gik handlen i vasken
Benrahma har været i West Ham siden 2020. Det fortsætter han med at være for nu.  
Benrahma har været i West Ham siden 2020. Det fortsætter han med at være for nu.
 Foto: Isabel Infantes/Ritzau Scanpix

Den franske fodboldklub Lyon er langt fra tilfreds med engelske West Ham, efter en handel af kantspilleren Saïd Benrahma brød sammen i sidste øjeblik.

Efter vinduet smækkede i midnat natten til fredag, skriver den franske klub, at alle detaljer for en lejeaftale af spilleren var på plads, men at Premier League-klubben ikke levede op til sine forpligtelser.

- Mens Lyon tidligt på aftenen havde indtastet al administrativ data hos Det Internationale Fodboldforbund (Fifa), iværksatte West Ham aldrig deres tekniske procedure, skriver den franske klub.

- Det på trods af gentagne påmindelser fra Lyon og løbende gensidig kommunikation via telefon.

Det er blevet til 13 Premier League-kampe i denne sæson for den algeriske tekniker. I de 13 kampe er det blevet til et enkelt oplæg.

Benrahma har været i West Ham siden 2020. I alt har kantspilleren spillet 155 kampe for London-klubben og scoret 24 mål.

Inden da tørnede han ud i den næstbedste række for Brentford.

- Lyon beklager dybt denne situation, der viser en dyb mangel på respekt fra West Hams side over for klubben og spilleren, lyder det fra Lyon.

Ligue 1-klubben skriver videre, at den vil forsøge at gennemføre handlen på et senere tidspunkt og holde West Ham ansvarlig, hvis det kan lade sig gøre.

Sponsoreret indhold