Sport11. maj 2024

Macron håber at se Mbappé til OL

Frankrigs præsident Emmanuel Macron opfordrer stjerneangriberen Kylian Mbappés kommende til klub til at lade ham spille OL
Kommer Kylian Mbappé til OL? Det håber præsidenten.
Kommer Kylian Mbappé til OL? Det håber præsidenten.
 Foto: Ritzau Scanpix

Ganske vist er Real Madrid endnu ikke offentliggjort som Kylian Mbappés kommende klub, men det afholder ikke Frankrigs præsident, Emmanuel Macron, fra at komme med en opfordring til den spanske kongeklub.

Macron ønsker Mbappé frigivet til at spille fodbold for Frankrig under OL på hjemmebane.

- Jeg regner med, at Real Madrid frigiver Kylian til de olympiske lege, så han kan komme og spille med Frankrigs hold, siger Macron i en video, der er publiceret på det sociale medie på X.

Mbappé bekræftede fredag, at han forlader det franske mesterhold Paris Saint-Germain ved slutningen af sæsonen, når hans kontrakt udløber, og spanske medier betragter det allerede som en kendsgerning, at han skifter til Real Madrid.

Real Madrid har ifølge AFP tidligere meldt ud, at klubben ikke vil frigive spillere til OL, som ikke er en del af kalenderen hos Det Internationale Fodboldforbund, Fifa.

Mbappé har tidligere ytret ønske om at deltage ved OL, men i sidste uge sagde han, at han ikke "tænkte meget" over legene.

Hvis han skal deltage ved OL, bliver det en meget travl sommer for den 25-årige angrebsstjerne.

Han skal spille EM, der afvikles fra 14. juni til 14. juli. Den olympiske fodboldturnering løber af stablen fra 24. juli til 9. august.

Sponsoreret indhold