Sport6. maj 2024

Liverpool-angriber har slettet alle spor af klubben

Darwin Nunez har slettet alle billeder i Liverpool-trøjen fra sin Instagramprofil, mens rygterne om et klubskifte svirrer
Darwin Nunez (th) med angriberkollegaen Mohamed Salah. 
Darwin Nunez (th) med angriberkollegaen Mohamed Salah.
 Foto: Jon Super/ASSOCIATED PRESS

Et profilbillede med en røde trøje og nummer ni bagpå.

Det er det eneste spor af storklubben Liverpool på angriberen Darwin Nunez profil på Instagram. Vidste man ikke bedre, så skulle man næsten tro, at han aldrig havde sat sine ben i Merseyside-klubben.

Den lange angriber valgte søndag aften at slette alt fra sin Liverpool-tid.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-05-06/6ur65rur5u.PNG
Billederne fra angriberens tid i Liverpool er enten helt slettet - men i hvert fald skjult.
 Foto: Darwin Nunez/Instagram

Tilbage er nu blot familiebilleder og dem fra kampe, han har spillet for sin tidligere klub Benfica samt landsholdet.

Den uruguayansk fodboldspiller har scoret 18 mål i alle turneringer i indeværende sæson, men er kommet under beskydning fra eksperter og Liverpool-tilhængere på grund af hans mange brændte chancer foran målet.

Nunez, som underkrev en aftale på 85 millioner pund i juni 2022, har stadig fire år tilbage af sin kontrakt med Liverpool. Han er, ifølge spanske Marca, senest blevet sat i forbindelse med et sommerskifte til Barcelona i weekenden.

Præcis hvilket budskab den sydamerikanske angriber ønsker at sende et signal om er usikkert, men 24-årige Darwin Nunez er startet på bænken i Liverpools sidste to Premier League-kampe, og har kun scoret et mål i sine seneste 11 optrædener i alle turneringer.

Trods en 4-2 sejr over Tottenham søndag, har Liverpool har med al sandsynlighed spillet sig ud af mesterskabskampen i Premier League - til stor frustration for klubbens mange fans.

Sponsoreret indhold