Sport15. december 2023

Line Haugsted afslører samtaler: Det snakkede vi om

Det blev til et smerteligt nederlag i semifinalen mod Norge, og især én spiller gjorde ekstra ondt på Danmark
Det var en tydeligt rørt og frustreret Line Haugsted, der mødte pressen efter semifinalenederlaget. 
Det var en tydeligt rørt og frustreret Line Haugsted, der mødte pressen efter semifinalenederlaget.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Så tæt på og alligevel så langt fra.

Efter 60 minutter og efterfølgende to gange fem minutters ekstratid, blev det alligevel en afslutning fra Norges Henny Reistad i sidste sekund, der afgjorde kampen.

Og den situation irriterer selvsagt forsvarsgenereralen Line Haugsted, der ikke lykkedes med at få stoppet den norske stjerne.

– Nora Mørk har smart til at sætte frikastet hurtigt i gang, og så kommer vi ikke frem til Henny Reistad. Det skulle hun ikke have lov til. Der var vi ikke smarte nok.

Undervejs måtte Kathrine Heindahl forlade banen, og så var det Rikke Iversen, der måtte agere makker til Line Haugsted i midterforsvaret.

De to, og resten af det danske forsvar, havde store problemer i hele kampen med Henny Reistad, der endte med at score hele 15 gange.

Det til trods for, at Line Haugsted og Rikke Iversen nåede at have mange snakke undervejs om, hvordan de skulle få lukket ned for hende.

– Vi snakker om at pakke ind i midten og lade dem få afslutninger fra fløjene. De var bare for skarpe til at komme på kant og derfra komme til skud i midten.

Danmark skal nu spille bronzekamp på søndag.

Sponsoreret indhold