Sport2. juni 2022

Lidt til Lægterne skal lave officiel dansk EM-sang

Det danske kvindelandshold får lavet årets EM-sang af fandarlingen Lidt til Lægterne
Som var det Jesus, der genopstod fra de døde, fik Lidt til Lægterne calzonen tilbage i danskernes munde. nbsp;
Som var det Jesus, der genopstod fra de døde, fik Lidt til Lægterne calzonen tilbage i danskernes munde.
 Jesper Sunesen

Simon Kjær han kan go li´ calzone!

Sådan lød en af sangene, som gruppen Lidt til Lægterne kreerede til sidste sommers EM-slutrunde.

Gruppen spyttede fede rim og sange ud om de danske herrelandsholdsspillere, og de endte endda med at blive sunget af flere tusinde fans i Parken, når Danmark spillede kamp.

Der var også dem, der lavede sangen “Kå´så Danmark”.

Den blev spillet i et utal af danske hjem, og der var nærmest protester over, at det ikke blev den officielle danske EM-sang ved slutrunden.

Og den er da stadig god her et lille år efter.

Genhør selv herunder.

Men nu har DBU hørt vores bønner, og Lidt til Lægterne er blevet afsløret som gruppen, der skal stå bag kvindelandsholdets EM-sang.

Det bekræfter både DBU og gruppen selv.

– Vi er enormt stolte af at kunne fortælle, at vi skal lave den officielle EM-sang for kvindelandsholdet til sommerens EM-slutrunde, skriver de på Instagram.

I sommer væltede det ind med rim og remser fra fans til gruppen, og der var formentlig mange med til at komme med tekst til sidste sommers slutrunde.

Og nu vil de have hjælp igen.

– Men kære Lægtere; vi mangler jeres hjælp til inputs til sangen! SÅ DERFOR: Meld ind med forslag til rim, ordspil, spillere etc., som vi kan bruge i sangen, for sangen skal være en sang fra os alle til det danske Kvindelandshold, lyder det fra dem.

Lidt til Lægterne-gruppen opstod i forbindelse med herrernes EM-slutrunde, og det er komikeren Martin Johannes Larsen og Phlake-forsangeren, Mads Bo Iversen, der står bag.

Sponsoreret indhold