Sport15. april 2024

Legende vil flytte snooker-VM til Saudi-Arabien

Ronnie O'Sullivan mener, at snooker-VM er for stort til The Crucible i Sheffield, og at man bør søge væk
48-årige Ronnie O'Sullivan har syv VM-titler på cv'et.
48-årige Ronnie O'Sullivan har syv VM-titler på cv'et.
 Foto: KIng Cheung/ASSOCIATED PRESS

Siden 1977 har The Crucible Theatre i Sheffield dannet ramme om VM i snooker. Det gør arenaen også fra 20. april i år.

Men står det til sportens største stjerne, den levende legende Ronnie O'Sullivan, bør man rykke VM-teltpælene op og søge steder hen, hvor der kan være flere tilskuere - og hvor pengene er større.

- Jeg kan ikke lide The Crucible. Jeg mener helt sikkert, det vil være en god beslutning at flytte VM væk derfra, siger den engelske snookerstjerne til The Sun.

Det er blandt andet kapaciteten på maksimum 1000 mennesker i arenaen, som gør den uegnet til VM ifølge O'Sullivan. Han mener stadig, der kan være en stor snookerturnering i den mytiske arena, men ikke et VM.

O'Sullivan har for nylig spillet turneringer i både Kina og Saudi-Arabien, som kan huse langt flere tilskuere. Og som er villige til at poste mange penge i arrangementet.

- Jeg mener, at VM i Saudi-Arabien vil være fantastisk. Der har man ressourcerne og vil gøre det godt, siger O'Sullivan og tilføjer, at en storby i Kina bestemt også er en mulighed.

- Det vil blive gjort godt. Der vil være privatchauffører. Der vil være mad. Hotellerne er fantastiske, og alt vil blive betalt. Og præmiepengene ville blive astronomiske.

48-årige Ronnie O'Sullivan har syv VM-titler på cv'et og kan med en ottende titel blive den mest vindende i den moderne æras VM-historien.

Sponsoreret indhold