Sport7. februar 2023

Lars Seier sviner Pia Kjærsgaard til: - Ulidelig

Det er ikke just positive ord, Pia Kjærsgaard får med på vejen af den kendte forretningsmand
Lars Seier er ikke helt tilfreds med Pia Kjærsgaards udtalelser i forbindelse med lanceringen af en ny madbod i Parken. 
Lars Seier er ikke helt tilfreds med Pia Kjærsgaards udtalelser i forbindelse med lanceringen af en ny madbod i Parken.
 Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix

De knap så pæne ord kommer i kølvandet på Pia Kjærsgaards deltagelse i 24syv-radioprogrammet "Danmarks Mindste Nyheder", hvor hun valgte at kommentere på det faktum, at der i Parken fremover vil kunne købes kebab fra kæden "Killer Kebab".

Her gav hun udtryk for, at det bestemt ikke var en god idé at sælge halalslagtet kød, da der i så fald vil ende penge i lommerne på blandt andre Islamisk Trossamfund.

- Hver eneste gang der er en kylling, eller hvad ved jeg, som bliver halalslagtet i Danmark, går der en afgift til Islamisk Trossamfund og nogle imamer, og det er jeg ikke særlig interesseret i, udtalte hun i radioprogrammet.

Det har efterfølgende fået storaktionæren i Parken Sport & Entertainment Lars Seier Christensen til at skride til tasterne og svare på Pia Kjærsgaards udtalelse. Og det er ikke ros og smiger, han har fundet frem.

- I guder?!, starter han.

- Denne populisme er ulidelig. Efter at vi selv har overtaget F&B i Parken er en af målsætningerne, at der skal være meget mere at vælge imellem for vores gæster. Der kommer givetvis også endnu flere farlige udenlandske retter i fremtiden. Måske helt fra Asien og Amerika og andre steder, hvor man ikke kun spiser frikadeller, skriver han videre og slutter kort og kontant af:

- Pas dig selv, Pia!

Emnet er kommet i fokus efter en episode i sommer, hvor Pia Kjærsgaard kritiserede Jyllandsserie-klubben Vatanspor for at servere kebab i forbindelse med en pokalkamp mod AGF.

Flemming Østergaard, eller Don Ø som han kaldes, har kommenteret Lars Seier Christensens opslag med en klar opfordring til hans kammerat.

- Lad dog være med at kommentere Pia – ti hende ihjel, kommenterer den tidligere formand for bestyrelsen i Parken Sport & Entertainment.

Med i radioprogrammet er også direktøren i Parken Sport & Entertainment, Jacob Lauesen, og han giver udtryk for, at han slet ikke ser det som et problem at sælge halalslagtet kebabkød i Parken, og at formålet blandt andet er at afspejle den madoplevelse, man kan få rundt omkring i København.

Sponsoreret indhold