Sport21. januar 2024

Landsholdsspiller ville væk fra sin klub: 'Gav søvnløse nætter'

Sanne Troelsgaard opsagde lejlighed og flyttede sine ting til Danmark, selv om hun var på kontrakt i Reading
Danmarks Sanne Troelsgaard (7) under Nations League kvindefodboldkampen mellem Danmark og Island på Viborg Stadion tirsdag den 5. december 2023.. (Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix)
Landsholdspilleren Sanne Troelsgaard insisterede på at komme væk fra sin engelske klub Reading. Det lykkedes hende i sidste uge at få sin vilje, da hendes kontrakt blev revet over.
 Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Landsholdsspilleren Sanne Troelsgaard fik i sidste uge sin vilje, da kontrakten med engelske Reading blev ophævet.

Den 35-årige midtbanespiller fortæller søndag til B.T., at hun i mere end et halvt år pressede på for at blive løst fra kontrakten. I december fik hun nok og opsagde sin lejlighed og rykkede alle sine ting til Danmark.

- Jeg vidste bare, jeg ikke skulle tilbage.

- Så jeg pakkede alt sammen og satte det på en flyttebil, og siden har mine super agenter arbejdet hårdt i kulissen.

- Det blev endelig gjort forbi i sidste uge efter hårde forhandlinger og søvnløse nætter for mig, siger Sanne Troelsgaard til B.T.

Reading rykkede i sidste sæson ud af Englands bedste række, og siden nedrykningen i maj har hun ønsket at komme væk. Hun skiftede til Reading for to år siden på en aftale frem til sommeren 2024.

Troelsgaard har endnu ikke sin fremtid på plads, men hun fortæller til B.T., at planen er at lande en ny kontrakt i udlandet.

Sanne Troelsgaard debuterede for det danske landshold i 2008 og har indtil videre spillet 184 landskampe.

Sponsoreret indhold